Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günleriniz olsun.. dehşet bir makine ben çok beğeniyorum maşallahımızı da eklyelim =) darısı 15 yıl sonra bana inş =)
320 diye rivayeti var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ben en son 240 gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
Daha iyileri sizin olur inşallah ama 15 yıl gibi bir süre zarfında bu motorlar artık yolda gitmez
montu ne kadara aldın ?
Çok dikkatli olun. Hayırlısı olsun.
Kazasız belasız.
arkadaşlar kişi imkanları dahilinde heves ettiği motoru almış motoru sat gibi ifadeler bence yersiz , mutluluğunu paylaşmış siz vefat kaza haberi yarmışşınız konuya
Hayırlı olsun iyi günlerde bin yazılması daha faydalı :Dkazasız sürüşler
Hayırlı olsun, çok güzel bir motor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Kontrolünü asla kaybetme
Acı haberini okutma bize de ne yaparsan yap, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah...
birden 1000 lik motor çok olmuş.herkes sat diyor ama eminim bi kulağından daha girmeden teğet geçiyor.insan hayatı ucuz mu bu kadar.sana tavsiyem kimseyi sevme sabit bir işte çalışma ki sonra arkadanda birşeyleri yarım bırakmış olma....
Yukarıda arkadaşlardan biri kazada ölen üyelerden birinin haberini paylaşmış. Baktım ben bu arkadaşı hiç gördüm mü, yoksa görmedim mi diye bir düşündüm sonra kendi kamerasından çektiği bir kaza videosundan hatırladım. Seni de bu fotoğraflarla hatırlamayalım. Ben de 125'ten mt 07'ye geçmiştim ancak hatamın farkına varıp sattım. Bu başıma bir şey geldiğinden de değildi genel kabul belli bir deneyim ile cc yükseltmek şeklindeydi ve bunca insan yanılıyor olamazdı. Satmasaydım belki hala biniyor olacaktım belki de kaza yapacaktım bilemeyiz ancak deneyimsizsen kaza yapma ihtimalin deneyimli birine göre artıyor. Yani bile bile lades.
Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun. Hocam ben bile korkuyorum açıkçası senin adına. Dikkat et üzme bizleri.
hepsini tek mesajda yazayım.
buralar şenlenir.
hayat sigortası yaptır bari ailen rahat etsin.
Allah rahmet eylesin tanımazdık ama iyi adama benziyordu.
Hobaa aklımı aldı motosiklet çok güzel renk ve kasa seçimi
Amaa EĞİTİM ŞAKAYA GELMEZ nasıl ders çalışmassak sınıfta kalıyoruz dimi ?
Motosiklettede eğitim almassak ARABA,KAMYON altında kalıyoruz , inşallah açıklayıcı olmuştur.
Allah kaza bela vermesin Hayırlı Olsun.
Anlamadığım olay şu daha önceden tecrübem var 4 yılımı motor üzerinde geçirmiş biri olarak şuna açıklık getirmemde bir sakınca olduğunu sanmıyorum.Şu litrelik ve 600cc motosikletleri hakkını vererek kullananlar ana karnındamı öğreniyor bu işi bunu açıklık getirin.1.Derseniz hayır km zaman ve eğitimle oluyor.Bunların hepsi bende var.2. beni tanımadan motor üzerindeki hal ve hareketlerimi sürüş tarzımı bilmeden kendimi kontrol edip edemediğimi bilmeden böyle bir yorum yapmak veya eleştiride bulunmak nedir.Yinede yorumunuz için teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:09 ----------
Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Hayat kısa kuşlar uçuyor kalın sağlıcakla
Neyle oluyor diyivereyim mi? Yaşla oluyor. Senin iki ayrı mesajda ağzın kulaklarına varana dek "240 yaptım" dediğin heyecanli zamanlar biraz köreldikten sonra oluyor. Bu konuya en kötü yorumu yapan adam dahi yorum yapmayana göre seni biraz daha fazla önemsediğinden yazıyor. Ve sen de bunu biliyorsun. Biri daha gitmesin motorcularin adı böyle anılmasın artık diye. Tamam çok güzel makine hayal gibi gerçekten. 4 silindir efsane ses akselarasyon ee sonra? Transit kaput. Neyinize yetmiyor kardeşim? Kızlar mı bakmıyor? Ortamda sözünüz mu geçmiyor? Tadını ala ala yaşamak varken şu keyfi ne gerek? Açıkçası sen ve senin gibiler fazla ilgimi çekmiyor mesaj dahi atmıyorum ama kötü mesajlar alacağını bilerek bu konuyu açmaya rağmen insanlara çemkirmene canım sıkıldı. SAĞ kal kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)