kaldığımız yerden devam... nc 700x
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu günlerde kullanın ilk yapacağınız bir radyatör koruma almak olsun
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu günlerde kullanın ilk yapacağınız bir radyatör koruma almak olsun
sağolun radyatör korumayı yapmaya başladım bile birkaç güne üstünde olacaktır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı olsun.Motor cok guzel duruyor, kazasız belasız.
-
Motosiklet Eğitmeni
Hayırlı olsun güle güle kullan.
İhtiyarlayınca ben de alacam bunlardan bitane.
-
Hayirli olsun ramazan.
70 lik dedeler grubuna alalim seni
-
hayırlı olsun bende yaza gezmek için 700x geçeceğim kaça aldınız acaba motoru?
-
Kırıkpedal adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Motor cok guzel duruyor, kazasız belasız.
teşekkür ederim sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
COQ adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan.
İhtiyarlayınca ben de alacam bunlardan bitane.
eskilerden kim kaldı bi bak... tekteker ramço bide sen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Drayke adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun ramazan.
70 lik dedeler grubuna alalim seni
sağdan sagdan gideriz az yakarız biz....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bende yaza gezmek için 700x geçeceğim kaça aldınız acaba motoru?
piyasası belli ... prensiplerim gereği fiyat fazla yada az bende kalmalı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
saol adamım.....
-
çakarları çinden mi getirttin ne kadar fiyatı ?
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
çakarları çinden mi getirttin ne kadar fiyatı ?
yurtdışından geliyor... 140 tl den satıyorum . 3 modlu
-
-
-
actros1 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun...
sağol teşşekkür ederim..
-
Hayırlı olsun Ramazan...
Koruma sanayide bi arkadaşta vardı.. Daha 1000 km deydi..onu kullanmıştım ve enteresan bi şekilde çok beğenmiştim..
Gerçekten küçücük değil, devasa da değil...evin tek motoru olabilir ama fiyatına yorum yapmıcam....
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Ramazan...
Koruma sanayide bi arkadaşta vardı.. Daha 1000 km deydi..onu kullanmıştım ve enteresan bi şekilde çok beğenmiştim..
Gerçekten küçücük değil, devasa da değil...evin tek motoru olabilir ama fiyatına yorum yapmıcam....
abi çamurluk 1200 lira şehir içi kullanılmaz bence.....
-
Yorum yapmıcam derken o da içindeydi....
Motor güzel ama gerek kendisi gerek yedek parçaları o paraları hakedermi tartışılır...
Gülü seven dikenine,atı seven arpasına mevzusu değil bu...
Toplasan 150 gr gelen bir plastik 1200 tl ise diken değildir bence o....
-
Hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim. Bu motorda kişisel görüşüm ( tartışılır tabi ) neden abi tek disk ya :( yapmışsın krallar gibi motor koy şuna 2 disk ne olur yani dimi ? Kimse demesin maliyet die bugün kendi motoruma KMA dan disk sordum 300 lira ,( Mt-03 ) bunu honda imal edicek gelecek 100 liraya yani fiyatı çok arttırmazdı die düşünüyorum.
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Yorum yapmıcam derken o da içindeydi....
Motor güzel ama gerek kendisi gerek yedek parçaları o paraları hakedermi tartışılır...
Gülü seven dikenine,atı seven arpasına mevzusu değil bu...
Toplasan 150 gr gelen bir plastik 1200 tl ise diken değildir bence o....
aynen abim fen balatası fiyatı sinyal fiyatını söylemeyim bile...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Eski_kasa adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim. Bu motorda kişisel görüşüm ( tartışılır tabi ) neden abi tek disk ya :( yapmışsın krallar gibi motor koy şuna 2 disk ne olur yani dimi ? Kimse demesin maliyet die bugün kendi motoruma KMA dan disk sordum 300 lira ,( Mt-03 ) bunu honda imal edicek gelecek 100 liraya yani fiyatı çok arttırmazdı die düşünüyorum.
eksikleri var bencede çift disk olması lazım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)