Arkadaşlar baktım bizim Cengiz evleniyor....açmış garip Konu dışına 11 tane gariban cevap var..topiğin adıda "Yıldız Kaydı"...len nerden bilek evlendiğini... Adanaya gelemesekde en azından bir sevgi seli yaparız kardeşime...Cengizim hayırlısıyla dünya evine girmene çok sevindim...Allahtan dileğim mutlu huzurlu sağlıklı saygılı sevgili günler geçirmen...Allah yolunu açık etsin kardeşim...
bu çiçekler sana ve yengeye...
elimizden bir kuru papatya geldi kusuruma bakma kardeşim...
biz İstanbul MT.NET olarak şovumuzu yapıcaz kanka...sevgiler selamlar...
kendisinin açıklaması şöyle...
.................................................. .................................................. ..
Dostlarım sizleri çok sevdiğim için paylaşmak istedim yaş kırk oldu evde kaldık derken hatunla tanıştık ve cumartesi nişanlandık temmuz 22 de nikahımız var motorize dostlarımdan hepsine tek tek davetiye veremiyeceğime göre ahanda buraya yazıyorum herkes davetlidir,pasta börek çörek yok hatta belediye gazozuda yok eeee biz evleneceğiz da para lazım gelenler lütfen en az yarım altınla gelsinler yoksa içeriye giremezler ehemn şakka yaptım gelebilen herkese kapım açık sizleri seviyorum
.................................................. .................................................. ...