inşallah çalan kişi eski motorunu getirip yeni motorunu götürmez
inşallah çalan kişi eski motorunu getirip yeni motorunu götürmez
hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun,ALLAH seni ve hepimizi korusun,kazasız belasız sürüşler diliyorum.hepiniz ALLAH a emanet olun..
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
hayırlı uğurlu olsun ...Kazasız belasız işallah
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
CsarVox, 600f cbr125'e göre epey güçlü bir motor. ben yine söyleyeceğimi söyleyim de ister biliyorum diyin ister bilmiyorum diyin. diyeceğim şu çok dikkatli ol. cbr 125 gibi 1 viteste gazı sonuna kadar çevirmeye gelmez. cbr 125'ten sonra 1. viteste 120-130 yapan bir motora bineceksin. racing motorların şakası yok, hatanı affetmezler.
@CsarVox
Acil resimleri görmek isteriz. Bu arada mümkünse sürüş halinde ve ayakların yerde iken resim lazım. Gelecek sene için planım CBR almak. Ama ben de boy sorunu var. Boyum 168 cm. Malum Honda ile aram yok. Şöyle bi kıyaslama yapmam lazım.
Scooterı 9 ayda karar verip aldığıma göre böyle bir motor için 12 ay araştırma yapmam lazım
Hayırlı uğurlu olsun !
kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
busefer eşşeğini sağlam kazığa bağlarsın işallah.gerçi aklına koyan hırsız kazığıda beraberinde çalar yaa
hayırlı olsun
bende ne kadar benzin yaktığını merak ediyorum
alınca, unutmazsan, yakıt tüketimini normal kullanım ve seri kullanıma göre ölçüpte yazarsan bizler de faydası olur motorunun.
hayırlı olsun abicim kazasız belasız sürüşler
allah herkese özellikle bana biran önce yaşatsın bu duyguyu ne demek ya cbr 600 darısı başıma darısı başıma darısı başıma
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hayırlı olsun. bunun sonu diğeri gibi olmaz umarım dikkat et kendine ve motoruna
eywallah kardeşler,Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin,motor dediğiniz gibi cbr125ten çok daha güçlü ve daha ağır,ayaklarım yere değiyor fakat taban basmıyor tabiki,1.65 boyundayım sıkıntı çekmedim,neyseki cbr125'te acemiliğimi atmıştım,genede kendime aşırı güvenmiyorum ve 600'ün ne kadar fark yaratacağını tahmin edebiliyorum ona göre bilinçli ve düzgün kullanacağım,zaten bilinçsiz ve hız merakı olan biri olsaydım bu motoru daha en başta alırdım ama her zaman söylediğim bir söz vardır:koşmadan evvel yürüyeceksin,yürümeden evvel emekleyeceksin,hepiniz sağlıcakla kalın ve sağolun,hele bir motoru alayım yarın bütün verileri ve izlenimlerimi yazacağım,görüşmek üzere...
hayırlı olsun!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hayırlı olsun.....
resim gelmeyecek mi?
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
vay be böyle üzücü bi olay hayıra da vesile oluyormuş
hayırlı olsun
Hayırlı olur inşallah Allah nazardan ve kazadan korusun..
abi Allah gostermesınde buda giderse sıra Hayabusada sanırım
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
arkadaşlar lütfen forumları okuyun. okumadan mesaj atmayın. insanlar sizin attığınız mesajları yeni bir gelişme vs. sanarak vakitlerinden veriyorlar.
ayrıca yazılan yazılar server'da yer kaplıyo, sitenin yavaşlamasına ve sayfaların yavaş açılmasına neden oluyo.
15.06.06'dan sonra bu başlığa hayırlı olsun vb. gibi cevap yazan arkadaşlar;
600f alan arkadaşımız motorunu teslim aldığı günü kaza yaptı(forumda yazıyo), bilginize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)