evvvvvvvettt sonunda ben ve eşimin rahat edebileceği burgmanı aldım 2004 model 7000 de tertemiz ama daha binmek nasıp olmadı inşallah yarın güneş açar.... darısı olmayanların başına.....koltuklar paşa koltuğu gibin.....
evvvvvvvettt sonunda ben ve eşimin rahat edebileceği burgmanı aldım 2004 model 7000 de tertemiz ama daha binmek nasıp olmadı inşallah yarın güneş açar.... darısı olmayanların başına.....koltuklar paşa koltuğu gibin.....
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.
hayırlı olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
motorun gerçekten çok güzel.hayırlı olsun kazasız kullanman dileğiyle....
aman zuhut paşa duymasın sahip çıkar haa nede olsa paşaların paşası=mutluemlak]paşa koltuğu gibin.....
kazasız belasız kullanırsın inşallah
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah...
B rh +(pozitif)
hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlı olsun çok şık
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Ya ne güzel millet motor alıyo seviniyorum ben bekleye bekleye (para biriktirmek için) alamıyorum... "Eskisi olmayanın yenisi olmazmış" Heralde benim durum bu
abi hayırlı uğurlu olsunda niye alıpta ofisin baş köşesine koydun otopark yokmuydu
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
hayırlı uğurlu olsun.... iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah... gözü olanın gözü çıksın aaaarrrgggghhhhhhhhh.. kısmetse bende istiyorum
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun.Güzel günler geçirmenizi dilerim...
Hayırlı olsun abi bide ofiste koltuğa oturmuş fotosunu görseydik
Kaça aldın kaç cc bu kaç basar en fazla ne kadar yakıt tüketir.
Hayırlı uğurlu olsun verdim gitti, sorularımı cevapla al git motoru bilemessen bana kalcak yoksa
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hayırlı olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)