abi hayırlı oılsun kazasız belasız ... fiyatını cok merak ettim kaca mal oldu ?
abi hayırlı oılsun kazasız belasız ... fiyatını cok merak ettim kaca mal oldu ?
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun insallah.keza yazdanmıdır nedir son zamanlarda motor kazası haberleri iyice arttı..
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
tunoka adlı üyeden alıntı
abi senin her adımını izliyom ona göre sakın bana haber vermeden motor alim deme yada değiştirme yanarsın
mutluemlak adlı üyeden alıntı
abi yolun yarısında değiştiririz dime bende istirat edim giderkene
şahane bir makineye benziyor Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
motor konuşuyo.. harika.. hayırlı olsn..
CBR 600F Honda,
çok güzel bir motosiklet
hayırlı uğurlu olsun dostum...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
çok doğru bir seçim yapmışsın kasasız belasıs iyi günlerde kullanırsın inş
aramıza hoş geldin
[center][b][size=2][color=Yellow]A[/color][color=Red]L[/color][color=White]A[/color][color=Black]Y[/color][color=DarkRed]I[/color][color=Blue]N[/color][color=Red]A[/color] [color=Black]İSYAN[/color] [color=Red]ÖLÜMÜNE [/color][color=Blue]FE[/color][color=Yellow]N[/color][color=Blue]ER[/color][/size][/b][/center]
selam
hayırlı olsun mutluemlak kazasız belasız sürüşler
mutlu olacağın bir motor almışsın mutluluğun uzun sürer inşaallah.
saygılarımla
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)