geçmiş olsun.yagisda 1 az daha dikkat
geçmiş olsun.yagisda 1 az daha dikkat
büyük gecmiş olsun arkadasım..
S&S
Geçmiş olsun en kötü ve son kazan bu olsun ayrıca durmayan yada duramayanlarsa ! motorcu değilmotorlulardır.
Allah kazadan beladan uzak etsin.
Herşeyde vardır bir hayır. Emin ol bu olaydan cok sey cıkartmıssındır ve cok tecrubeler edinmişsindir...
Tekrarı olmaması umidi ile..
Sağlıcakla...
kardeş çok geçmiş olsun büyük şehir büyük bela lütfen daha dikkatli olmaya çalış kötü haberler duymak istemiyoruz....
G@Zİ net balıkesir
geçmiş olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
arkadaşım büyük geçmiş olsun,
kuyruksokumum ağrıyor demişsin bence bir an önce doktora görün
bir arkadaşım kuyruk sokumunu kırmıştı, kırdığından haberi yoktu
3 gün kırık dolaştı geçer diye ama geçmedi
sonunda 1 yıldır simit benzeri bir şeyle oturuyor arada geçirdiği tedavileri anlatmıyorum bile
Allah korusun motor kullanamayabilirsin,
tavsiyem doktora görünmen...
geçmiş olsun kardeşim
Ya Korkuttun beni şimdi sabahtan beri oturup kalkarken ağrı yapıyor zaten, gerçi darbenin etkisiyle ezilmiştir diye düşünüyorum ama gitsem mi doktora kararsız kaldım şimdi...goodenough adlı üyeden alıntı
arkadasım gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
öncelikle geçmiş olsun bende bir konuyu anlamadım yoluın en solu tek şerit ise en hızlı gidilmesi gereken yer ve sen o en sol şeridin solundan o cizgiden sonraki boşlukdan gidiyorsan bence bu en büyük yanlış ...
Dediğin gibi değil en solun yanında bir emniyet şeridi gibi yer var biz motorcular genelde kullanıyoruz yol tıkalı olduğundan mecburen. Kural olarak yanlış katılıyorum sana. Ama Nerde boşluk bulursak giriyoruz ne yapalım.
arkadşım büyük geçmiş olsun
inşallah son kazan olur
Çok geçmiş olsun.. Kuyruk sokumundaki ağrı ile ilgili olarakta umarım ciddi bi sorun yoktur..
arkadaşım mutlaka ama mutlaka gitvipseyahat adlı üyeden alıntı
ezildiyse dahi bir merhem gibi birşeyler verir, acın ağrın diner...
kafan rahat olur bence bir görün doktora...
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Kardeş Geçmiş Olsun Malesef şerefsizin Bol Olduğu Bir Memlekette Yaşiyoruz................ Inşallah Sağliğina Kavuşursun Geçmiş Olsun
kardes bundan 5 sene evvel..basima oyle birsey geldi..120 km surat ile sahine carptim..o anda fren falan hikaye hele bide kacacak delik yoksa yatirmak en mantiklisi cunku basak varya ayagimizi koydugumuz..o engelliyor zarar gormemizi..kafadan vuruslar..kesin ucuyorsunuz..ve motoruda cope atiyorsun cunku sasesi bitiyor....umarim boyle bi durumda kalmazsiniz..:0 kazasiz gunler...ama su bi kesin zorda kaldiginiz an eger arka trafik musaitse kesinlikle motoru yatirmaktan kacinmayin..ve tabii dusus teknikleri var onlarida uygulamak lazim...watercolours adlı üyeden alıntı
bu arada kardesime gecmis olsun..daha dikkatli ol lutfen etraf serefsiz dolu..
gEÇMİŞ OLSUN kardeşim ama insanlara şerefsiz demek bu kadar kolay olmamalı.
Öncelikle suçlu olan sensin emniyet şeridinden gidilmez ikincisi gidiyorsan bile böyle büyük araçlar çevredeyken dikkatli olman gerekit motorsiklet kullanmak çocuk oyuncagı değildir her zaman aranda mesafe bırakmalısın ani fren mesafesidir bu.Aralardan gidersen eninde sonunda bir kazaya karışırsın ha büyük olur hak üçük ama illa karışırsın şeridi ortalıyarak git.
Ve burdan bir başka olay için bir yorum yapıcam geçenlerde bir arkadaşımız öldü bir yarış sebebiyle 12 saate 1600 km yarışı bu gibi yarışlar türkiyede gayet sakıncalı ve ölümcül yarışlardır türkiyede yollarımız ne yazıkki kötü sürüler bilinçsiz ve en önemlisi burası Amerika yada fransa değil 8 şeritli yollar yok motor kullanmak zaten başlı başına büyük bir eforken birde bu eforu katlamak çok tehlikelidir.Heleki bu yarışları abilerimizin düzenliyor olması çok amatörce bana kalırsa motor kullanmayı hatip etmek yaşla yada 1200 cclik motoa binmekle olmuyor motoru hatip etmek ilk önce mental oluşur 18 yaşında aklı başında bir genç bana kalırsa yıllarca motor kullanmış insanlardan daha iyi motorcudur.Bu gibi yanlış haraketlere sahip insanların yol açtıgı durumlardan ötürü camiamıza laf gelmesin artık biz bu sitenin motorcuları olarak bu yaşlıların hegomanyasına dur demeliyiz çünkü çok yanlış iişler yapıyorlar ve kendilerini haklı göstermeye çalışıyorlar ama olan gene onlara oluyor yazık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)