Allah rahmet eylesin... Yazık daha çok genç....
Allah rahmet eylesin... Yazık daha çok genç....
Okan ACAR
ael320 ye katılıyorum
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Ben bu haberi duyunca biraz daha farklı düşündüm.
Bence bu sitenin amacı ölen arkadaşımıza Allahtan rahmet dilemek olmamalı. Tabi ki herkes bütün içtenliğiyle Allahtan rahmet diliyor ve arkadaşımızın günahlarının bağışlanması için dua ediyordur.
Ama ben birtçok arkadaşımız gibi olayın söylendiği gibi olmadığını düşünüyorum. Bunun nedeni de bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi anlatımların çelişkili olması.
Antrenman yapan kişi bir süre daha çalışmak için piste geri dönüyor ve pist korumaları kaldırıldığı için piste giren bir araca arkadan çarpıyor...
Ben burada büyük bir ihmalin olduğunu düşünüyorum. İntihar etmek isteyen neden piste gelsin? Herhangi bir yola çıkıp aşırı hız yaparak da intihar edebilirsiniz. o kadar yolu neden yapasınız?
Bence arkadaşımız pistin güvenli olduğuna inandığı için hız yaptı.
Sorumlular suçu ölene atarak (nasıl olsa kendisini savunamayacak) cezadan kurtulmak istiyorlar gibi...
Bir daha böyle olayların olmaması için üzerinde düşünelim lütfen!
:cat: [COLOR="DarkRed"]En büyük küçük![/COLOR]
[B]Dylan 150 hakkında bilgiler[/B]:
[INDENT]dylan150.wordpress.com[/INDENT]
biz o gün konya'da motodrag yarislarindaydik..ndr adlı üyeden alıntı
arkadasimizin ölümü hepimizin canini cok sikti.. moralimiz cok bozuldu..
oLay 2. Organize sanayi bölgesinde oldu..
saat 5:30 da pist trafige geri acildi..
murat arkadasimiz biz otelden cikip yemege giderken otelin onunde oturyodu..
kendisine bizimle beraber gelmesi icin israr ettik fakat ben arkadaslarimla kalacam deyip davetimizi reddetti..
biz orada olsaydik alkollu bi sekilde motosikletine bindirmezdik..
keske bizimle gelmesine ikna edebilseydik
kaza yaptigi yer pistin 500 metre ilerisinde gerceklesti..
kazadan bi iki caps vermek istiyorum..
arkadaslar lutfen kaskim var, tulumum var diyip alkollu, uykulu yollara cikmayin.. ne zaman ne olacagi hic belli olmuyo..
artik birazdaha dikkatli olalim.. hepimiz kardesiz.. birbirimizi uzmeyelim artik..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
drag pisti denen yer 2.organize sanayi bölgesinin giriş bölgesi arkadaşlar. araba piste girdi diye birşey yok yani. normalde o yol zaten trafiğe açık. sadece trafiğe açık olan bu yolu kapatıp pist haline getiriyorlar.
yani ölen arkadaş güvenli sanıp oraya gelmemiştir. çünkü o yol da diğer yollar da trafiğe açık hiçbir farkı yok.
bence alkolün etkisiyle pistin normalde trafiğe açık bir alan olduğunu unutmuş olmalı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
haberi yapan arkadaşın motorsporlarındaki dallar hakkında herhangi bir bilgisi olmadığı ortada. resimdeki hareketleri mototdragta yapıldığını sanıyor. ALLAH gani gani Rahmet eylesin. YAkınlarına da sabır ihsan eylesin. Bu haberi yapan muhabire de %100 gerçek haber yapmayı nasip eylesin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Ölen arkadaşımıza Allah rahmet eylesin.Geri de kalan ailesi için bir yardım kampanyası düzenlenebilir mi?Tüm motorsiklet sevenler olarak,zor durum daki arkadaşlarımıza yardım edebileceğimiz bir fon oluştursak iyi olmaz mı arkadaşlar?
@GEP
Alkollü motor kullananların sonu her zaman bu olmuştur. Suç tamamen %100 kendisindedir. Alkollü araç kullananlar kendilerinin olduğu gibi başkalarının da hayatlarını tehlikeye sokacak kadar sorumsuz ve düşüncesizdir. Kaza değil intihar bu. Apaçık ortada! Çocuklarını bile düşünmeyen bir baba için söyleyebileceğim hiçbir şey yok!biz orada olsaydik alkollu bi sekilde motosikletine bindirmezdik..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Allah'tan Rahmet diliyorum geride kalanlarada acil şifalar diliyorum üzücü bi haber..
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)