Off motora bak yarış motornksinkleti.
2005 ve 2006 model 2 tane sahibi oldum. Kronik sorunu olmayan bir motosiklettir. Oldukca rahat ve kivrak, ayrica gidis sesi harikadir. Makina cok sessiz calisir yag gibi kayar yolda. Boya kalitesi iyidir. Plastik kalitesi fena degildir. Virajda cok zorlanmazsa oldukca iyidir, yuksek suratte duz gidiste stabildir.
Eksileri, yakiti icer, hic ekonomik degildir. Frenleri cok iyi degildir, gunumuz motorlarina gore fren performansi net daha dusuktur. Ani hizlanmalarda ve yuksek surat manevralarinda onden cirpma yapmaya cok meyillidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
En onemli ozelligi , makinasinin gecmisinin touring degilde bir sport makina olmasidir. Gunumuz akranlarinin aksine alt devirleri sevmez, alt devirlerde yurumez. Cekisi azdir. Ancak son gucu ve ust devirleri cok iyidir. Gunumuz akranlarina fena tokat atar.
yok dostum poz öyle yakalanmış kafa karenajı elimle garaja koyarken ayagım kaydıgı için sertçe sağa duvara çarpıp çatladı ortadan tamir ettiricem mecbur. Shamy yazdıgı gibi 600rr motor blogu oldugu için gorunusunden farklı olarak ss bir makina ama nispeten rahat ve yazdıgı gıbı mesela 2010 600rr ön freni bunda olsa çok daha rahat frenaj yapabilirdim ki en iyi balatayı kullanıyorum. Yalnız yakıta katılmıyorum ben akıcı kullanmama ragmen 7 litre yaktırıyorum genelde 5.5 - 6.5 arası yakıyor,110bg güce göre normal
600rr motorblogu degildir. Oylede demedim Yanlis anlasilmasin duzelteyim.
Bu motosiklet 4 cu jenarasyon yenilenmis makinasi ile 1999 yilinda uretilmistir. Ozamanki adi cbr600f4 karburatorlu 110 hp 66nm torklu makinadir. Hondanin o zamanki supersport 600cc makinasi budur. Pistte yarisan makina buydu.
Daha sonra 2003 yilinda RR cikinca bu dizginlenerek enjeksiyna kavustu gucu 109 ps torkuda 63nm inmistir.
600RR makinasi tamamen farkli ve 600f den bagimsiz dizayn edilmis bir makinadir.
bağımsız dizayn edilmemiş 2003 yılında bu motor uzerınde oynayarak yapılmış tekrar motor yapmaya girişmemişlerdir şirketin bulunduğu bir lansmanda Honda Tr nin genel müdür yardımcısı Cem beyle konuşurken öğrenmiştim hatta kendisi 600f i satarsam kendisinin çok sevdiğini ve alabileceğini belirtmişti. Bunu sizin belirttiğinizide söylemedim benim bilgilerim ben fren konusunu kastetmiştim..
BUNUN KIRMIZI BENIM CALINDI YA =( DIKKAET ET VALLA EN COK CALINAN MOTORLARDAN BIRTANESI
Uzun yolda seyahatte nasıl olur çantayı çadırı uyku matını nere koyacaz
2000 km kadar ege turu olucak 1 hafta yaza, 2-3 günlük bikaç yer daha 40 litre sırt çantam var onlar hariç aşağıdaki ürünüde alıcam ben yeterli olucak
http://tr.aliexpress.com/item/Free-s...a-b5a4d52de11d
Üzmeyecek birine gider inş sırada hangi güzel var belli mi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)