hayırlısı olsun kazasız belasız , lastikler de kros lastiği gibi adeta full yağmurda kullanmak için yapılmış sanki ,rosso corsa niye almadın çok mu fark ediyordu fiyat
akrebin ses te iyiymiş bu arada
hayırlısı olsun kazasız belasız , lastikler de kros lastiği gibi adeta full yağmurda kullanmak için yapılmış sanki ,rosso corsa niye almadın çok mu fark ediyordu fiyat
akrebin ses te iyiymiş bu arada
nerdeyse aynı kalite aslında pilot road 4, fiyatı rosso corsadan daha pahalı bu arada. rosso çok cabuk ısınan süper lastik fakat cebi çok yakıyor ve çok performanslı kullananlar için. Road 4 ise her şekle uyan biraz daha zor ısınan ama çift hamurlu ve eski motorumdaki lastik begenıyorum bende taktırdım hemen. Teşekkürler herkese
Kazasız belasız kullanmanız...
Güle güle kullan,ses çok iyiydi)
Gule gule kullanin. Kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle.
Agir apaci ya, aylarca orjinal motor aradi alir almaz stock egsozu sokup akropovici takti
Kazasiz belasiz hayirli olsun tekrar panpa.
Kendisini gormek henuz nasip olmadi gerci
güzel günlerde eğlenceli sürüşler olsun ...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun, ilk motorumdu 06 600f, çok güzel motordur, güle güle kullan. Asla bir ss kadar yorucu değildir, ama ciddi hızlıdır hünerli ellerde Ben bmc race filtre ve yoshi tri oval ile, full depo 280-300km gibi yol gidebiliyordum efendi kullanım.
Eski araba, motor almak cesaret işi tebrikler..
Tekerine daş deymesin.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
hocam bende pek stickerdan hoşlanan biri değilim, orjinal hali daha güzel duruyor ama tabii ki zevklerin tartışması olmaz. ha bu stickerların iyi bir tarafı çalıntı gibi durumlarda "çamurlukta monster stickeri var" diye belirtebiliyorsunuz. siz beğendiyseniz ne âlâ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)