Geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden korusun.
Geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden korusun.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
gecmıs olsun
[CENTER][/CENTER][SIZE="2"][/SIZE][B][/B][COLOR="Blue"]don't forget me[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/SIZE][/COLOR]
ALlah şifalar versin.tez vakitte düzelesin
bu arda içim bi hoş oldu.dirsek gerimi döndü dedin sen , ıyhhh kendime oldunu düşündümde hiçbir vukuatı olmayan biri olarak,düşüncesi bile canımı yakıt...
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
bilumum kazaları geçirmiş biri olarak geçmiş olsun diyorum hele hele yaz sıcağında uzun süre kalması gereken alçılar bir kaşınır ki ,neyseki en azıyla atlatmışsın geçmiş olsun - ehliyeti alır almaz Trakya turuna çıkacağım ,aman diyim sağlam MT cilerle gezelim ,tanışalım
Geçmiş olsun
Not: Alçılık bir durumunuz olursa alçıdan önce "alçı çorabı" diye birşey var. Alçıdan önce, alçıya alınacak yere önce bu kumaş geçiriliyor sonra alçıya alınıyor. Her ne kadar yaklaşık 7-10 ytl gibi cüzi bir fiyatı olsada özel hastanelerde bile siz söylemeden kullanmıyorlar. Kaşınmayı ve terlemeden oluşan rahatsızlıkları ortadan kaldırıyor. 2 Haftadır sol ayağım alçıda en ufak bir kaşınma yada rahatsızlık hissetmedim. Aklınızda bulunsun...
dostum böyle durumlarda bilip bilmeden kafan göre takılmak ya daha tehlikeli bi şey olsaydı damar falan sinir ucu falan girseydi araya geri bükmeye çalıştığında
neyse ki ucuz atlatmışsın denilebilir geçmiş olsun tekrar
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
geçmiş olsun bir an önce iyileş kazası belasız sürüşler
Geçmiş olsun arkadaşım.umarım kısa zamanda iyileşirsin !
geçmiş olsun kardeşim....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aman arkadaşlar motosikletlerin bir çoğunun ağırlığı 100Kg ın üstünde dengedeyken hiçbir kuvvete gerek kalmaz ama ağırlık merkezini kaybedip düşme pozisyonuna gelince onu tutmanız imkansızlaşır, YAPILACAK EN İYİ ŞEY BIRAKIN DÜŞSÜN EN FAZLA BİR AYNA KIRARSINIZ VEYA BİR KAÇ ÇİZİK, EĞER CAN HAVLİYLE ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞINI YAPARSANIZ KESİN BİR YERİNİZE ZARAR VERİRSİNİZ.
Dostum sana büyük geçmiş olsun ki kolunu kırmamışsın soksa bu yaz motor kullanamazdın.
Kardeş büyük geçmiş olsun Allah tan 5 gün alçıda kalacak.. aman dikkat
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
çok geçmiş olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Geçmiş olsun.Bi daha ki sefere daha dikkatli ol ama Ben de 3-4 ay önce ters bir hareket sonucu omzumu sakatladım ama hafif fiziksel egzersiz iyi geldi.Eğer ağrıların uzun süre devam ederse sana da öneririm
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
yav okurken koluma ağrı girdi.Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)