ötv Dolar Derken Herşey Alt üst Oldu Ama Sonunda Skipper 150 Yi Satip Yamaha X-max 250 Yi Aldim....merak Eden Yada Sorusu Olan Arkadaşlar Varsa Yardimci Olabilirim...herkese Selam...
ötv Dolar Derken Herşey Alt üst Oldu Ama Sonunda Skipper 150 Yi Satip Yamaha X-max 250 Yi Aldim....merak Eden Yada Sorusu Olan Arkadaşlar Varsa Yardimci Olabilirim...herkese Selam...
sana da hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Hayırlı olsun...
Allah kazsız belasız binmek nasip etsin...
tek cümle yazıyorum...Helaaall olsunn...isabetli seçim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun .. nebilelim bizi kandırmadıgını fotograf isterizzz
Yeni yine yeniden
hayırlı olsun bizim grupla o tarafa yolumuz düşecek daha köfteyle
ıslatırız
ne kadara maloldu
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Teşekkür ederim arkadaşlar...Ama bir türlü resim ekliyemedim...Cahillik işte..Yardımcı olursunuz mu??? Dolar zammından önce orjinal çantayla birlikte 7750 ytl ye maloldu..Köfte istiyen arkadaşlarıma seve seve porsiyon porsiyon...
ben isterim hayirlı olsun
Hayırlı olsun Güle güle kazasız belasız inşallah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Tekirdağ hayırlı olsun dostum bende düşünüyorum xmax'dan,çok sevindim.Taksit yapan yamaha bayisi var mı?Xmax için?
Hani resim arkadaşım? Meraklandım. Bizim burada ki Yamaha her ne dense hep kapalı. Bizde artık gelecek senenin planları başladı.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...Güzel seçim...
hayırlı olsun gülegüle kullan allah kaza bela göstermesin.
DRİFT RELİGİON
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
kocaday adlı üyeden alıntı
BEŞİKTAŞ ORTAKÖY DAYTONA MOTOR..12 TAKSİT YAPIYOR..
arkadaşım sen illa benim beğendiğim motorları beğenmek zorundamısın...tövbe tövbe...ben Hyosung diyom kocadayda hopp orada...bu kadar zevkler kesişirmi yav...ama henüz bi icraatimiz yok dimi ...masa tenisi..gt 250r hayallerimiz yalan oldu be kanka...kocaday adlı üyeden alıntı
Kuruçeşme Daytona Motorda Bülent Mamay abimiz vardır...yanına beraber gidelim bi ara...ben Ulus/tayım kanka...akarız aşağıya kuruçeşmeye senle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlısı olsun.... harika makina
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)