hayırlı olsun
hayırlı olsun
tekirdağ, hayırlı olsun arkadaş.
sorular:
1) sele altına 2 tane tam kapalı kask sığıyormu?
2) cep telefonu şarzı için adaptör, çakmak vs. çıkışı var mı?
3) bu scooterın minimum yerden yüksekliği kaç cm.?
4) elciklerin rüzgar koruması varmı? fotoğraflarında sanki var gibi...
başka hoşuna giden artıları neler?
mehmethan adlı üyeden alıntı
1) 2 KASK +MONT+GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ+GÜNLÜK GAZETELER VS İNANILMAZ BİR KAPASİTESİ VAR
2) MAALESEF YOK
3) HİÇ ÖLÇMEDİM AMA SKİPPER DAN ALÇAK
4) RÜZGAR KORUMASI VAR...
14 JANT LASTİKLER ÇOK İDEAL..MUAZZAM BİR İVMELENME...DÜZ YOLDA 160 KM TİTREMESİZ SÜRAT+MÜKEMMEL SÜSPANSİYON VE FRENAJ..VEE SU SOĞUTMALI
firenler bağlantılımı? hani arka firene basınca ön frende tutuyo ya. ondan varmı?
O SİSTEM YOK GALİBA TAM OLARAK BİLMİYORUMmehmethan adlı üyeden alıntı
immobileyzır varmı?
rodajdan sonra bakım aralıkları kaç km.de bir? bakım aralığıyla ilgili kitapçığında ne yazıyor?
yav kusura bakma. görüyorsun ki potansiyel x-max alıcısıyım. soruların bazıları sonradan aklıma geliyor.
güle güle kullan
hayırlı olsun
Kazası belasız inşallah...
Hayırlı olsun..
Allah olmayanlara versin..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Alınacak motor. Çok isabetli ve akılcı bir seçim.
Hayırlı olsun Allah kaza bela ceza cefa trafik ekibi ve sürüşü olumsuz etkileyici bilimum kötü hava şartı vs vermesin
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
motor alıyoken işallah bizede vız gelir,dolar faiz ötv falan
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
mehmethan adlı üyeden alıntı
İMMOBİLEYZIR VAR ARKADAŞIM..BAKIM İLKİ 1000 DAHA SONRA 5000 DE BİR..ZATEN YOL BİLGİSAYARI UYARIYOR...BAKIM,SICAKLIK,SAAT,TARİH VB.DJITAL EKRANDA UYARIYOR..
cok güzel motor hayırlı olsun
Ride your way
kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
[center][b][size=2][color=Yellow]A[/color][color=Red]L[/color][color=White]A[/color][color=Black]Y[/color][color=DarkRed]I[/color][color=Blue]N[/color][color=Red]A[/color] [color=Black]İSYAN[/color] [color=Red]ÖLÜMÜNE [/color][color=Blue]FE[/color][color=Yellow]N[/color][color=Blue]ER[/color][/size][/b][/center]
hayırlı olsun bu arada resim isteruuuuukkk
Okan ACAR
hayırlı olsun dostum.x max cıların arasına hos geldin.bende daha yeni aldım ve inanılmaz keyifle biniyorum.allah kaza bela vermesin.bide bi sorum olacak orjinal arkalık demişsin,onu ben buralarda bulamadım.acaba nerden aldıgını ve varsa telefonunu verebilirmisin.gercekten arka tarafta bir sırtlık cok gerekiyor.yardımcı olursan sevinirim.tekrardan kazasız belasız surusler dilerim.
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
nikneym adlı üyeden alıntı
Orjinal çantasını Daytona motor Kuruçeşme Beşiktaştan aldım..Sırtlık minderinide Doğubank ın arka sokağından Özen Motordan aldım..Sana da hayırlı olsun..
Yaa..Arkadaşlar ben bir türlü resim ekliyemedim buraya....Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Ehehe sevgili dostum hakkaten bu kadar mı kesişir zevkler.8 Temmuz'dan sonra istanbul'dayım 2.5 ay boyunca mutlaka bir gün akalım ortak bir zaman belirleyelim sonra akalım direk.Görüşmek üzere.Saygılar.mete_han adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)