Herkese Merhaba,
İstanbuldayım, sabah gittim yamaha mağazasına 0 delight aldım, şimdi de bu siteye üye oldum, motoru çarşamba gönderecekler, ilk motorum bakalım neler olacak
Herkese Merhaba,
İstanbuldayım, sabah gittim yamaha mağazasına 0 delight aldım, şimdi de bu siteye üye oldum, motoru çarşamba gönderecekler, ilk motorum bakalım neler olacak
İlk motorunmuş ben olsam çarşambaya kadar uyuyamazdım. Parayı verince hemen alırım motoru ben, tarzım değil beklemek
O çarsamba gelmek bilmez ilk motor heyecanı baskadır
Hayırlı olsun Çarşambayı selll aldı şarkısı sana iyi gelir :D
Hayırlı olsun
скиталец
Hayırlı olsun başlangıç için güzel ve pahalı bir skuter.. Kazasız belasız.. Ekipmanı alın hemen.
Sorsan memlekette herkes aç.
:D yeni arkadaş hoşgeldin. Ben bu sitenin troll abisiyim çok aldırma mesajlarıma
Hayırlı olsun. Motoru göndericekler derken ev adresinize mi yoksa baska bir yerden magazaya mı (siz mi gidip alıcaksınız?).
Birde eger evinize gonderilecekse full plaka ruhsat vs yapılıp mı gelicek.
Teşekkürler.
Omer
Çok şeker bi skuter hayırlı olsun. Eksesuarlarını da takarsan daha şirin oluyor.
Hayırlı olsun.
Altı biraz yüksek, fiyatı da biraz alçak olsaydı ben de alirdim
Ooooo islatalim bunu ozaman ne ismarliyosun diyen insanlar yavas yavas etrafında mantar gibi türer
enejksion ve su sogutma yokmuuuu
Kaliteli ve pahalı bir başlangıç yapmışsınız aynı ilgiyi ekipman alırkende bekliyoruz kazasız belasız hayırlı olsun
OO arkadaşlar, dün mesaj yağmuruna tutmuşsunuz başlığı ama ben motoru alalı aylar oldu hatta kaza bile yaptım, motor çizildi falan...
Plaka, ruhsat işlemlerini kendim yaptım.
Ekipmanı da tamamladık.
Ohaaa iyi hörtletmisler konuyu) ilk motor alinca ne olcak yazinca icinden demiştim ki motor acemilik ilk once bi yaticak ama bakalim ins olmaz bende yazmiyim demistim;)) sen yazmissin zaten cizik oldu die )
Resmen tufaya gelmişiz harbi iyi hortlamış konu
Her işte bir hayır vardır, fotolarını ekliyim bari:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)