PAŞAM SEN SİTEMİZİN BİRİCİK ABİSİSİN SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMAN DİKKATİ ELDEN BIRAKMA ARKANDA BEN OLUCAM
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER ROCK GECEMİZDE DE VERİRİM BONCUĞUNU
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15154
PAŞAM SEN SİTEMİZİN BİRİCİK ABİSİSİN SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMAN DİKKATİ ELDEN BIRAKMA ARKANDA BEN OLUCAM
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER ROCK GECEMİZDE DE VERİRİM BONCUĞUNU
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15154
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ulen motor türbe gibi olcek herkes boncuk verioo..alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
Ben bu motoru paşama yakıştıramadım.
Hemen satmasını tavsiye ediyorum.
Kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun hocam yakışmış
Ride your way
Pasam hayirli olsun, Kazasiz sürüsler dilerim,,,,,,
paşam çiğ köfteni tadamadık ama motorun hayırlı olsun güle güle kullan
bence çok doğru bi seçim yapmışsın
Paşam çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
tatlı rüzgarlarda güzel günlerde kullan
bu arada MAŞALLAH demeyide unutmayalım
umarım en kısa zamanda motoru ıslatırız (yoksa çok yakar haa)
Heyyyyyt be sonunda kralliyett motorumuz da olduuuuuu
KAMP ADAMLARI
Paşammmmmmmmm ayıp olmuyormu hane bu gün açıklayacaktın ayıp deelmi yav ilk biz farkettik çatladım topik açmamak için biz kendimize kıydık patladık içimize attık senin yaptığına bak ....
Uzun lafın kısası hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin güle güle KILLAN
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Hayırlı olsun Paşam, kazasız belasız sürüşler...
Hayırlı olsun paşam...
Hayırlı uğurlu olsun paşam.Kazasız belasız keyifle kullan inşallah."Maaşallah" diyorum.Nazar değmesin.Çok güzel bir makine.
hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
tebrik ediyorum .kazasız belasız iyigünlerde ..büyük gezilerde binmen temennisi ile işallah marmariste görürüz seni
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hehehe motor sürprizini yaptıgım gibi aniden burdan BBRR ile marmaris fotoları bile çıkabilir..kim bilir..BBRR adlı üyeden alıntı
S&S
abi hayırlı olsun öteki motoru sattığında baya üzülmüşütk kazasız belasız günlerde kulan
Kask tak!
Paşam yakışır tüm dino lar adına kazasız belasız sürüşler dilerim...Sevgiyle kal..mutlu ol..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)