Hocam hayırlı uğurlu olsun. Adınıza çok mutlu oldum. Bence XJ6N almayı inanılmaz istiyorum. Şu anlık imkanım olmadığı için kavuşamıyorum istediğime. En kısa zamanda çalışmaya başlayacağım almak için Umarım kazasız belasız kullanırsınız. Tekerinize taş değmesin çok dikkatli sürün
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.
Vaktin olduğunda uzun dönem tecrübelerini de bizlerle paylaşır mısın? uzun yolda ve şehir içinde ne kadar yakıyor, uzun yolda rahat mı? almak isteyenlere tavsiye eder misin? beğenmedğin yanları var mı varsa nelerdir? vs vs...
Yeniden hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Sıfır mı aldınız,
Ne kadara mâl oldu,
ABS li model mi bu sizdeki ?
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Teşekkür ederim sağolun , uzun yolda çok rahat hiç titreşimi yok ama 100-150 km yaptıktan sonra en az 10 dk mola verme ihtiyacı duyoyorum belki çok tecrübem olmadığı için olabilir yakıt ise 220-240 km arası 50 tl yakıt ile gittim en son 200 km gittim sürüş çok önemli ne kadar hızlı okadar çok yakıt bence supersport 4 silindir 2014 model 20 bin tl civarına alınabilecek en iyi seçim olur bence beğendiğim yanları 6 bin devirden sonrası çok iyi geldi bana süspansiyonu ön freni gibi aklıma gelenler şu ana kadar tek eksisi bence orjinal egzoz sesi biraz sessiz düşük devirde oda normal sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Saolun sıfır almadım ilk sahibinden 2014 model 14 binde aldım tam 1 yıllık motor bende 1 ay da 2 bin km yaptım ABS modeli değil motora çanta taktırdım 22 civarını buldu
hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı olsun xj güzel motor bende bi ara çok araştırdım bazen keşke nc yerine xj alsaydım dediğin oluyor
Xj6 ile aramiza hosgeldin. Kalite performans ve konfora kavusmussun. Allah kaza bela vermesin.
Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler
Amin çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------
Teşekkürler , 2016 ağustosta değişiriz belki
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:20 ----------
Hoşbulduk teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Amin inşallah hepimize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
Teşekkür ederim.
30 YIL NEDEN BEKLEDİM.
İyi günlerde binmek nasip olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)