abi bende daha iyisi var motor sol bacağımın üstüne düştü sağ bacakta morluk sıyrık falan waronenight adlı üyeden alıntı
abi bende daha iyisi var motor sol bacağımın üstüne düştü sağ bacakta morluk sıyrık falan waronenight adlı üyeden alıntı
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Geçmiş olsun daha kötüsünden Allah esirgesin..
tebrik ederim sani. kazalarının devamını dilemiyorum ama.
gecmıs olsun Allah beterınden saklasın.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hocam 80 le düşmüşsün.sen güçten bahsediyorsun...onenight adlı üyeden alıntı
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Ya harbiden senin ki baya bi enterasan ama cok gulunctyler_durden adlı üyeden alıntı
hahaha!
repsolmü var altında be mübarek yatıyorsun!
hakettin sen bunu hakettin
itina ile kaza yapılır
neyseki ufak atlatmışsın ilk ve son olur inşallah geçmiş olsun
Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...
geçmiş olsun baba ya merak etme senden daha kötüleri de war.mesela ben gibi ben bayağı piskopat kullanırım olmadık dar yerlerden geçmeye çalısırım ve geçerim koca 1000 rr la.işte velasıl kelam bi gün de ben sollarken elemanın birini sol virajda fazla yatırıp düşmüştüm.ama inanamazsınız motorun ne aynası,nede sinyali kırıldı.birazda şans işi aslında.ama dediğim gibi insan önce eşşegini(motorunu)sağlam kazığa bağlayıp sonra allah'a bırakacak...
Geçmiş olsun
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
geçmiş olsun
bu son kazan olur inşallah
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Tebrik ederim
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin. ayrıca tebrikler.(aynalar için)
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Geçmiş olsun.
Sol ayna kırılınca oluşan uğursuzluk yüzünden sağdaki de "kendini intihar etmiştir"
gecmıs olsun..en buyuk kazan bu olsun..sol ayagının ustune dusup sag ayagında morluk olan arkadasada saygılarımı yolluyorum burdan..:D
Bununla geçmiş olsun.Yeni bir beceride kazanmışsın,tek tarafa yatıp çift ayna kırmak her baba yiğidin harcı değil.
bunun neresını tebrk edlm ya.walla gecmıs ossun.allah beterınden korusun (amin)
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)