Herkese çok teşekkürler...
Motosikletle ilgili ek bir bilgi hatayı affeden ve yol tutuşunu bugün bana ciddi bir biçimde ispatlamış bir makina...
Herkese çok teşekkürler...
Motosikletle ilgili ek bir bilgi hatayı affeden ve yol tutuşunu bugün bana ciddi bir biçimde ispatlamış bir makina...
SUZUKI - Ride The Winds Of Change
kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazabela vermesin maşallah ,
antalyadan kenan ben kardeş sekizinci ay da bende alıyom aynı makineden ,süper bisecim tebrikler ,makine oldukca etkileyici ,çok makine biliyom aslında hondacıyım ama bu aleti görür görmez oha dedim ,antalyadaki suziki bayii inde ki arkadaş bilir redbull cu desen tanır dükkana girergirmez nasıl tepki verdimi hergünde uğruyom inşallah bi aksilik olmazda alacam makineyi , hatta alınca bi clup kurarız gsr 600 diye neyse hayırlı olsun maşallah
hayırlı olsun allah kazasız belasız surusler versın
Allah kazadan beladan korusun
Allah bizede nasip etsin
güle güle kullan
Kawasaki z750s O Bir Aşk
kardesım allah kaza bela vermesın ıyı gunlerde kullan behc parkta gorusuruz ınsallah allahım banada nasıp etsın boyle bır seytanı cınar kendıne ıyı bak bye
hayırlı olsun...iyi seçim yapmışsın
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
allah kazadan beladan sakınsın.
iyi günlerde kulanırsın inşallah.çok güzel bir makina, iyi bir seçim.
tebrik ederim...
darısı başımızaaa, amiinnn...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayırlı ugurlu olsun allah olmayanlarada nasıp eylesın darısı basımıza gule gule kullan allah kazadan beladan korusun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin güle güle kullan
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
hayırlı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırrlı olsun güzel makine
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
Kulüp işinden bana da haber verirseniz sevinirim .
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
hayırlı ugurlu olsun kardes darıs basımıza
hayırlı uğurlu olsun güzel seçim,TR de alınabilecek en yakışıklı en karizmatik naked bence
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
HORTTTTTTTTT olmus bayagı alalı satmıstır belkıde
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)