abi türkiye burası her türlü insan var ve her türlü olay yaşanabiliyo. yavaş yavaş motorlara da alışıcak bazıları. ama bu zaman diliminde daha dikkatli olmak gerekiyo her türlü yaratığa karşı. korumasız motor kullanmamak gibi.
abi türkiye burası her türlü insan var ve her türlü olay yaşanabiliyo. yavaş yavaş motorlara da alışıcak bazıları. ama bu zaman diliminde daha dikkatli olmak gerekiyo her türlü yaratığa karşı. korumasız motor kullanmamak gibi.
teror adlı üyeden alıntı
sorma baba bu aralar var bişeyler yavaş yavaş dökülüyoz bakalım ama hayırlısı dikkat etmek lazım napalım
zaten motoru servisten alım hemen kurban kesicem
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
geçmiş olsun dostum sen ce koruma olarak neler gerekli olabilir ben yeniyim bu konuda bir de kalite olarak hangi markaları tavsiye edersin
çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun esirgesin
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
geçmiş olsun
Ride your way
ya işin doğrusu koruma olsunda ben ce fark etmez tenekede olsa inan o anda işe yarıyo bücceye göre davranıyoruz bu konuda doğal olarak ama mümkün mertebe iyisini almak lazım...biz gecen arkadaşla aldık dizlik markası scorpiioo idi fiyatıda çok uygun ve kaliteli düşünürsen bana ulaş yardımcı olurum zaten kask standart havalar sıcak malum mont genelde ağır geliyo giymeyen çok ama aynı dizlik gibi dirsekliklerde mevcut satılıyor.tamercan887 adlı üyeden alıntı
ama en kötü ihtimal ne olursa olsun dizlik,kask, ve mont bunlar kesin olcak abicim yoksa sakat
çok geçmiş olsun,korumanın yararı işte.herkes önemsemiyo korumayı ama ihmal etmeyelim arkadaşlar...allah beterinden saklasın.biz daha yeni iyileşiyoruz valla.nedir bu kazalar anlamadım gitti...
Geçmiş olsun, korumasız kullananlar ders çıkartır inşallah bu yazından.
valla temennimiz bu ama ben hiç tahmin etmiyorum ders çıkaran olsun her sabah e 5 e çıkıyorum abi adamlar kask bile takmıyo yaf inşallah böle şeyleri dikkata alırlarVasuki adlı üyeden alıntı
gecmıs olsun arkadasım zaten boyle seyler hızlıyken degıl yavasken oluyo ama ınsanın adı hızlıya cıkmıs bırkere ne yaparsın tekrer gecmıs olsun bende gecenlerde kaldıtıma takıldım motoru dusurdum
[CENTER][/CENTER][SIZE="2"][/SIZE][B][/B][COLOR="Blue"]don't forget me[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/SIZE][/COLOR]
geçmiş olsun dostum inşalallah son kazan olur
Okan ACAR
zaten usta şöför durunca kaza yaparmış yaffoziefe adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun dostum.Valla çok üzüldüm arka arkaya kazalar yapıyoruz inşallah bu son olur.Tekrar geçmiş olsun
Kardeşim çok geçmiş olsun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
harbiden ei hortlamış
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)