geçmiş olsun,enbüyük kazan bunla kalsın
geçmiş olsun kardeş arda bi oluyo böle şeyler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
kardeşim çok geçmiş olsun, bir ay evde yatacak olman gerçekten üzücü, ne diyeyim Allah sabır versin, bir dahaki sefere(umarım olmaz)daha dikkatli olursun artık...
bende bi defa bayılmıştım ama bende duygu falan yoktu, hiç birşey yoktu, keyif mi? bilemem hiç farkında değilimVasuki adlı üyeden alıntı
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Geçmiş olsun.
Başlığı görünce içim tuhaf oldu.
of of ne yaptın sen ya.
geçmiş olsun
yazdıktan soora fark ettim de burası çiçek bahçesine dönmüş....
Arkadaşım çok geçmiş olsun.Kimin aklına gelir yahu kukanın teker arasına sıkışacağı... tam görülmez kaza. Keşke bi kaç sıyrıkla atlatabilseydin .
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kocaman bir geçmiş olsun da benden... ben de daha hiç bayılmadım. bir bayılmak lazım yani diyorsun?
May the Force be with McLaren Mercedes
Hocam çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım...
geçmiş olsun
ben de bir kere bayılmıştım, gerçekten çok eğlenceli
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
ha bu sağa bi ders olsun fıkrası var ya işte öyleşaka kardeşim çok geçmiş olsun...
Önce geçmiş olsun..
Afferin bazı şeylerden ders çıkarabilmek ne güzel
ve bunu paylaşmak dahada güzell
geçmiş olsu biraz acı tecrübe olmuş senin için
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
motora bişey oldumu acaba.
bir düşme bu kadarmı sempatik anlatılır yahu...geçmiş olsun ne diyelim artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun dostum...tez zamanda iyileşip motoruna kavuşmanı dilerim...
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)