Geçmiş olsun
Geçmiş olsun arkadaş,
Boşver motoru sana bişey olmasın
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Arkadaşımız akıllı delilerden (Gücenme lütfen)
sizde sağolun ne diyimSAKAL adlı üyeden alıntı
gerçekten bu ufak kazaların dersi çok büyük oluyor eminim bu dersi hiç kaza yapmayandan daha çok almışındır kutlarım
e tamam şöför olmuşun
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
bende o yüzden seviniyorum ya.iyi bi ders oldu benim için.öncelikle acele etmemek gerekiyomuş.temmuzvedat adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
teşekkür ederim.mondial50tt adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun bir daha nerde kullancan söylede bizim bi çizik araba var getiriyimde vur onada bari çizigide yaptırmış olursun
Çok geçmiş olsun.Bu arada nerelerde geziyorsunuz söyleyindede aracımı oraya parkedeyim, transporterimin sağ sürgülü kapısında ufak bir ezik var oraya denk getirip vurursanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
geçmiş olsun.. en kötü kazan bu olsun...
bu arada "kartal puhahahahah, heryeri orjinal olsa ne olur" diyosunuz da... burda çoğu arkadaş parasının yettiği motoru alıyor.. belki kartaldan daha düşük sevyede bir motor alıyor.. ufacık çizik bile bazen insanın canını sıkabiliyor
(100 km ye gelmeden arkadan taksi çarptı ve çamurluğum kırıldı.. 17 milyonluk parça.. ama yine de insanın içi cız ediyor)
itinayla arabanıza çarpılır.benden söylemesi
araba düzgün bişey olsa içim gam yemicek ti valla olan benim 100 liraya oldu
Yaa geçmişolsun demeye dilim varmıyor o kadar mutlusunki
bol kazalı günler desem olmıycak
Allah bildiği gibi yapsın
KAMP ADAMLARI
nasıl mutlu olmam ki bana bişey olmadı motora bişey olmadı arabaya fazla bişey olmadı (ama işten karlı çıkan arabanın sahibi oldu )dostdark adlı üyeden alıntı
ve ben yinede motor kullanmak ve motor almak istiyorum.hala vazgeçmedim.
Geçmiş olsun ve "dostdark" ın söylediği gibi Allah bildiği gibi yapsın"
Walla cok iysin yaa, gecmis olsun diyeli. Bosver cana gelmesin yeter....
Geçmiş olsun her ne kadar mutlu olsanda Allah bi daha kaza vermesin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
ok poliyanamavisim adlı üyeden alıntı
100 ytl ye kaç şişe bira oluyor haberin var mı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)