Çok üzüntü verici bir haber. O'na Tanrıdan rahmet, yakınlarına sabır ve sağlık diliyorum.
Tüm motosiklet kullanan arkadaşlar; hiç bir şey yüzde yüz elimizde değil, ancak yine de kendimize düşeni yapalım: Kullanım kurallarımıza muhakkak uyalım.
Çok üzüntü verici bir haber. O'na Tanrıdan rahmet, yakınlarına sabır ve sağlık diliyorum.
Tüm motosiklet kullanan arkadaşlar; hiç bir şey yüzde yüz elimizde değil, ancak yine de kendimize düşeni yapalım: Kullanım kurallarımıza muhakkak uyalım.
dogma .
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15263
konu vardı.. ama hikayeyi tam olarak bilmiyorduk. Allahtan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.
kendisiyle tanışmıştım,huzur içinde yatsın.
allah ailesine sabır versin
allah rahmet etsin.!
Yeni yine yeniden
bende sabah gazetesinde okudum, çok üzüldüm.. ama o tabelaya nasıl çarptı hayret doğrusu, demekki kask da işe yaramıyomuş bazı yerde
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
ailesine allah sabır versin....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Allah rahmet eylesin demek ağıza çok kolay geliyor... Oysa geride kalanları düşününce, insan daha tuhaf oluyor... Keşke ölüm hiç olmasa... Ama kaçınılmaz bişey işte... Maalesef tutkunu olduğumuz makine ölüme de çok yakın duruyor... Bizleri tutkun eden şey de tam da burada mı başlıyor diye düşünüyor insan... Ailesinin ve motosiklet camiasının başı sağolsun...
Lütfen herkes daha dikkatli ve daha az süratli kullansın...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat. Altımızdaki iki teker.Ölmekle herşey bitmiyor.Birde bunun geridekileri var.Allah herkese kazasız sürüşler nasib etsin .
allah rahmet eylesin..yakınlarına başsağlığı diliyorum..aman dikkat arkadaşlar.....
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum. geride kalanlar için zor tabi ama mukadderat ölüm bizler için ALLAH hepimize güzel ölüm nasip etsin camiamızın başı sağolsun..... öleceğini bilerek yaşayan tek canlı insandır..
kardeş, mükemmel yazmışsın..clint adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
Merhaba Arkadaşlar,
Çok üzücü ve acı bir haber, Allah Rahmet eylesin, Kalanlara da sabır versin.Yine hüzün çöktü içime O levha Asfaltın neresindeymiş ki arkadaşımız çarpmış?
Geçen Gün de yazdığım gibi, Amman dikkat, Dikkat diyorum ama vade doldumu dikkat ta fayda etmiyor ne yazık ki.
Özer
Levha asfaltın bittiği yerde...Özer adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
allah rahmet eylesin sevenlerine sabır sersin...
B rh +(pozitif)
ALLAH rahmet eylesin ne diyelim herkesin başı saolsun
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin. Birkez daha motorsikletin ne kadar tehlikeli bir araç olduğuu hatırladık, umarım ir daha böyle bir olay kimsenin başına gelmez. Dikkatli olalım, unutmayalım ki sevdiklerimiz ve sevenlerimiz bizi dört gözle bekliyorlar.
okadar güzel anlatmışsın ki herşeyi...ama söylenicek pek te birşey bulamıyor insan allah sabır versin sevenlerine.eminim hepimizin ailesi bu motor ölümlerini duyunca uzun uzun korku ve tereddütlerini dile getiriyorlardır.offfclint adlı üyeden alıntı
allah rahmet etsin
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)