ALLAH (CC) Rahmet Eylesin... yakınlarına sabırlar versin. amin.
ALLAH (CC) Rahmet Eylesin... yakınlarına sabırlar versin. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Ailesine ve yakınjlarına sabır,kendisine allhtan rahmet diliyorum;Mekanı cennet olsun...
FUSUR-35
Vefat eden arkadaşımıza Tanrıdan Rahmet kalanlara sabır diliyorum...''''Tunç'un arkadaşlarının “'''''Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etmesi''''''''''.......................Böğle birşey mümkün değil olamaz yalandır...Resmen şerefsizliktir..Böyle yalan dolan haber yapanların insanların acısıyla dahi sansasyonel haber yapanların evlerinin içerisine bütün dünyanın Laneti yağsın...Başlarına bu felaketlerin 1,000 katı gelsin
Allah Rahmet Eylesin.
Kaza haberlerini okumayı ve görmeyi hiç sevmiyorum. Tüylerim diken diken oluyor. Bizde motosiklet sürücüsüyüz ve bu tip şeyler insanı cok kotu etkiliyor. Sanki motor kullanan herkes eninde sonunda ölüyor denilir gibi oluyor ve insanlar da motorcuları ayaklı organ bankası olarak görüyorlar..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin...Mekanı cennet olsun
ne diyelim üzücü bi olay hepimizin başı sağolsun allah toprağını bol etsin......
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin..
çok çalışmam lazım çoook.:)
Huzur icinde yatsin ve uzuluyorum bu haberleri duymaya malesef.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bu ölümlü kaza haberleri canımı sıkmaya başladı umarım artık biter Allah rahmet eylesin böyle bir iftira atmak için bayağı bir şerefsiz olmak lazım (yapılabilecek bir şey yok yola devam edelim)bu olamaz...
allah rahmet eylesın hepımızın bası saolsun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Allah Rahmet eylesin....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bu gün gazeteden okuduğum acı bir haber. Motosiklet camiasının ve sevenlerinin başı sağolsun. Ailesinede Allah sabır versin.
İzmir'de mobilyacılık yaptığı öğrenilen Atila Tunç, (42), motosikletli 6 arkadaşıyla birlikte Türkiye'yi dolaşmak için İzmir'den yola çıktı. Motosikletli grup Kastamonu'ya yaklaştı ğında, Tunç'un kullandığı 35 AT 428 plakalı motosiklet Kastamonu-Ankara karayolunun Beşdeğirmenler köyü mevkisinde, yol kenarındaki, virajı gösteren levhaya çarptı. Arkadaşlarının 112 Acil Servis'i aramaları nın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kafasında kaskı bulunmasına rağmen Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının olay yerine gelmesi uzun süre aldı. Atilla Tunç'un yol arkadaşları cenaze araca yüklenene kadar olay yerinde bekledi. Ekipten iki kişi Atilla Tunç'un cenazesi ailesi tarafından teslim alınıncaya kadar olay yerinde hazır bulundu. Atilla Tunç İzmir'de pazar günü öğle namazından sonra toprağa verildi.
Allah rahmet eylesin ailesine acil şifalar çok zor be abi ailesinee bol bol sabır
vadesi dolan gidiyor arkadaş bize ne zaman kısmet olacak acaba... hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ... Nur içinde yatsın arkadaşımız...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
ALLAH rahmet etsin...ama uzuldugum bi nokta var..o da yanindaki arkadaslarinin onu oylece birakip gitmek istemelerii..inanin o arkadasin vefat etmesine uzuldum ama o yanindakilerin oyle yapmasi beni daha cok uzdu..boyle dostum var ise simdiden bilmek isterdim...
ben bu haberi gazeteden okudum 6 kisilermis..bunlarin 4 u yollarina devam etmek istemisler..deminki uzuntum o gitmek isteyenlere...
Mevsimi geldi. Yaprak dökümü gibi. Geziler çoğaldıkça benzer haberler de artmaya başladı. Allah rahmet eylesin.
Bir saat geç gitmek, hiç gitmemekten daha iyidir. Gidememekten çok daha iyidir.
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
Gün bir teştir ısınmakta yanmakda senin elinde......... aman hızlı gitmeyin kask hayat kurtarır donanaımlı sekilde makinanızı kullanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)