Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatar inşallah
Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatar inşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Allah Rahmet Eylesin...
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Allah rahmet eylesin, bu topicleri okuyunca çok fena oluyorum ya motosikleti sorgular oldum biraz daha dikkat arkadaşlar...
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Allah rahmet eylesin kalanlara sevenlerine ailesine sabır versin
Hürriyet gazetesinde Atila Tunç'la ilgili aşağıdaki haberi gördük arkadaşlar.Biraz tuhaf ama...Aynen kopyalıyorum.
"6 arkadaşıyla Türkiye turuna çıkan Atila Tunç, Kastamonu'ya ulaştığında motosikletiyle viraj levhasına çarparak hayatını kaybetti. Arkadaşları "Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etti.
Mobilyacılık yaptığı öğrenilen Atila Tunç, (42), motosikletli 6 arkadaşıyla birlikte Türkiye'yi dolaşmak için İzmir'den yola çıkı. Motosikletli grup, Kastamonu'ya yaklaşığında Tunç'un kullandığı 35 AT 428 plakalı motosiklet, Kastamonu-Ankara karayolunun Beşdeğerlenler köyü mevkiinde, yol kenarındaki, virajı gösteren levhaya çarptı.
Arkadaşlarının 112 Acil Servisi aramalarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kafasında kaskı bulunmasına rağmen Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler.
Cumhuriyet savcısının tuttuğu raporun ardından Tunç'un arkadaşlarının “Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etmesi, kaza yerine gelen vatandaşlar ve görevlileri şaşırttı. Tunç'un cesedi, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı"
Basimiz saolsun, allah rahmet eylesin...
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
allah rahmet eylesin....
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
çok yazık olmuş,allah rahmet eylesin,başımız sağolsun ailesine ve yakınlarına allah sabır versin
allah rahmet eylesin, sevenlerina sabır versin:(
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Cumhuriyet savcısının tuttuğu raporun ardından Tunç'un arkadaşlarının “Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etmesi, kaza yerine gelen vatandaşlar ve görevlileri şaşırttı. Tunç'un cesedi, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı"[/QUOTE]
ben buna inabmıyorum.İnsan hiç tanımasa bile bunu yapmaz.Bırakın 6 arkadaş tura cıkıyor.Sırdan birileriyle değil.
ALLAH RAHMET EYLESİN.YAKINLARINADA SABIR VERSİN.
abi yeter ya ne bu.. hergün hergün kaza haberi..
Allah rahmet eylesin.. Başımız saolsun..
CBR 600F Honda,
basımız sag olsun
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
allah rahmet eylesin. allah ailesine sabır versin.
DRİFT RELİGİON
yahu o nasıl bi rapor...
olamaz öle birşey inanmıyorum!!!
Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ...
başımız sağolsun...
Ben annem gili motor aldırmayaçalışıyorum insanlar bilinçli olarak kaza yapmıyolar tabi ama hep kaza haberi geliyo
basimiz sag olsun allah geride kalanlara sabir ihsan eylesin..:(
o rapor ve Hurriyet'in haberi tamamen asılsız. SuperEva üyesi (rider fln değilim tabii ki) biri olarak gorunce şok geçirdim resmen. Kulub gerekli yollara başvurup haberi düzelttirdi.
Gerekli açıklama Hurriyet'in ilgili haber sayfasında
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4528172.asp?gid=48
ve SuperEvaRiders'da var.
Adamların yaptığı tamamen terbiyesizlik. 3 gündür yas tutuluyor Atilla Tunç için. insanların yaslarının üzerinden sansasyonel haber yapmaya çalışmanın insanlıkla bir alakası yok.
allah rahmet eylesin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)