Selam arkadaşlar.
Cuma akşamı saat 22:30 gibi oturduğum evin sokağında arkamda kız arkadaşım ( DeepShock ) la gidiyorduk.
Sokakta çift taraflı park etmiş araçların yanından geçerken park halinde duran bir araç aniden kapısını açtığı gördüm.
Bundan sonra anlatıcaklarım bana söyledikleri çünkü hatırlamıyorum Kapı bi anda açıldı ve fren yapmaya bile vaktim yoktu.
Baaaaam diye kapıya vurduk.Sonra yolun sol tarafında park halinde duran iki araca daha vurmuşuz sürüklenirken.
Gözlerimi açtığımda yıldızları gördüm Allah'ım sana geliyorum galiba dedim Yerde yatarken hemen kız arkadaşıma baktım o benden daha ileriye fırlamıştı o kalkıp yanıma geldi.
Ben hala yıldızları sayıyordum.Ellerim ve ayaklarım da bi sorun olmadığını anladım ama boynumu hareket ettiremedim.Boynum bi anda deli gibi şişmeye başladı.
O anda çok korktum.Zaten kazayı bi sitenin önünde yaptık hemen herkez toplandı birisi ambulans çağırdı orda oturan bi doktor geldi kafası biraz güzeldi ama yardımcı oldu saolsun.
Kırık çıkık olmadığını söyledi.Ama bi anda çok uykum geldi.
Neyse biraz daha kendimi toparladım ve aklıma ehliyetim olmadığı geldi.
Baktım jandarmayı çağırıcaklar zar zor kalktım ayağa siz durun ben gelicem dedim millet şaşırdı.Zaten evimden 30 metre ilerde kaza yapmıştım kız arkadaşımıda alıp eve doğru kaçtık.Sonra ambulans ve jandarma gelmiş.
Tabi ben eve girince evdekiler şok oldu.Bizimkileri kaza yerine gönderdim.Sonra bütün gecem jandarma ve hastane de geçti.Allaha şükür bendee ve kız arkadaşımda büyük bi sorun yok.Motorun ön tarafı dağıldı.Sol taraf baya bi çizik.Ben sadece ehliyetsiz olduğumdan ceza yedim.
Size bir de sorum olucak.Karşı taraf %100 suçlu.Benim masraflarımı karşı tarafın karşılamasını istiyorum.
Bunun için neler yapmam lazım Yarın sabah mahkemeye çıkıcam orda mı anlatmam lazım nasıl olucak bilen varsa bi yardımcı olun lütfen