hayırlı osun , kazasız belasız kullanırsın inşallah...
hayırlı osun , kazasız belasız kullanırsın inşallah...
Baya alıştım motora r25 ile kıyaslamalara dönersek. r25 ten sonra neler değişti benim motorum dediğim xj6n de.
Alarm + f1 stop taktırdım. Spor manet ve spor ayna (jant rengi olan gece mavisi renkte) ekimde takılacak. Egzoz için bütçe bulursam egzoz şart orj egzoz duyulmuyor. Baya alıştım 19.500 km geldi zaten 20.000 bakımı var ona sokacağım sorunsuz rahatça geziyorum . F1 stopu msttech firmasından forumdaki bi abinin önerisi ile aldım çok memnunum, alarm ise spy5000m ikisinide bir ustaya taktırdım (servis takmadı onlara burdan selam)
https://www.youtube.com/watch?v=N2EgffBbSPQ
Bu linkteki uçak modu f1 çakar var şuan.
f1 çakar böyle:
Alarm kumandasıda böyle ustteki kurşun kalem boyutunu anlıyabılırsınız. Motoru biri sallayınca, üstüne oturunca sesli modda ise alarm uyarı verıp çalıyor ve kumandaya titreşim iletiyor. Sessiz ise motor 4 lü yakmaya başlıyor ve alarm kumandası titriyor.
2009 modeli var 3 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum enduro sever birisiyim bazen enduro tutkum yüzünden değiştirmek istiyorum ama motorumdan vazgeçemiyorum git geller yaşıyorum çünkü bu süre içerisinde nelerle karşılaştım hiç beni üzmedi çok dengeli, güçlü,sorunsuz ve 4 silindirlere göre ekonomik bir motosiklet. bu yaz yunanistan italya ve balkan ülkelerine gittim geldim ufak bir sorun bile çıkartmadı tabi ben bütün bakımlarını titizlikle takip ediyorum, kaliteli yağ kaliteli yedek parça kullanıyorum karşılığını alıyorum motosikletimi 7000 kmde aldım şuanda 34000i devirdi, tavsiye ederim. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
yoo elektrik aksamında anlamıyoruz felan dediler mal biraz güzide kurumsal avrupa yakası servisi .
f1 stop 60 tl, alarm n11 den 272 tle aldım 40 tl ikisinide taktırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
kesinlikle motor ömürlük resmen
peki alarmın kumandasına yolladıgı tıtresım sınyalının mesafesı ne kadar kontrol ettınmı örnek vermek gerekırse dıyelım aracı apartman onune park ettık 8 kat yukarda evde oturuyoruz sınyal gelıyormu...
Hayırlı olsun
Egzosu nerden kaça temin ettiniz?
Ayrıca bir de sübap ayarı gerekiyor sanırım. O işi nasıl yaptınız?
hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Egzos sesi nasıl hocam? Mümkünse bir video eklermisiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)