Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 RF

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 RF
    Arkadaşlar Daha 2 Gün Önce Mondial 150 Rf Aldım..Motor Hala 200 Km de.Motoru Aldıgım Gün Kilometre Teli Cıktı ve Birkaç Yerinde Daha Gevşek Civatalar Vs..Kalite Olarak Pek İyi Bir Motor Değil ama Diğer Motorlarla Fiyat ve Performans Olarak Kıyaslarsak Çok İyi.154 Ytl X 12 Taksit.Daha Motor 20 Km deyken 5 Milyarlık Kanuni Bobcat in Canına Okudum.Çok seri ve Hızlı Bir Motor Ayrı Etten Abs de baya işe yarıyor Ben Beşpara Etmez Diye Düşünüyordum ama Baya Etkili..Ama Yinede Eğer Bu Motordan Alırsanız İlk İşiniz Bütün Civatalarını Sıkmak Olsun..Diğer 150 RF Kullanıcılarının Bilgilerini ve Düşüncelerini Bekliyorum....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Alıntı marijuana07 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Daha 2 Gün Önce Mondial 150 Rf Aldım..Motor Hala 200 Km de.Motoru Aldıgım Gün Kilometre Teli Cıktı ve Birkaç Yerinde Daha Gevşek Civatalar Vs..Kalite Olarak Pek İyi Bir Motor Değil ama Diğer Motorlarla Fiyat ve Performans Olarak Kıyaslarsak Çok İyi.154 Ytl X 12 Taksit.Daha Motor 20 Km deyken 5 Milyarlık Kanuni Bobcat in Canına Okudum.Çok seri ve Hızlı Bir Motor Ayrı Etten Abs de baya işe yarıyor Ben Beşpara Etmez Diye Düşünüyordum ama Baya Etkili..Ama Yinede Eğer Bu Motordan Alırsanız İlk İşiniz Bütün Civatalarını Sıkmak Olsun..Diğer 150 RF Kullanıcılarının Bilgilerini ve Düşüncelerini Bekliyorum....
    Kardeş pek iyi bir motor değil derken ne kastediyorsun? Eğer söylediğin arızalardan başka bir sorunla karşılaşmadıysan sorun yok bence. Motorun yakıt sarfiyatı nasıl? Motorun resimlerini koyarsan sevinirim.

puka- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Satiş Yerinin Kalitesi

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Birden fazla üyelik alarak, başka bir kullanıcıymış gibi forumlara mesaj yazmak ve başlık açmak yasaktır. Yeni nickli üyeliğiniz iptal edilecektir. Tekrarı halinde asıl kullanmakta olduğunuz üyeliğinizde iptal edilecek ve siteden uzaklaştırılacaksınız.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: komtan **************

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ABS frenin markası karıştırma sakın abs değil fren sistemi...ABS sistemi motorun fiyatı kadar zaten
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    hayırlı olsun arkadaşım
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    hayırlı olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler