hayırlı olsun..
hayırlı olsun aman dikkatli ol çok kayıyo bi de rodaja dikkat et bunlarda
tek piston var o pistonu ne kadar iyi alıstırırsan 1000 km den sonra o kadar iyi randıman alırsın... kazasız belasız sürüşler...
kaç paraya aldın ??
Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!
bnecede sana katılıom
adına çok sevindim kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
yolun her daim açık olsun, güle güle kullan
hayırlı olsun.....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Evet arkadaşlar ilk bindiğimde çok sertti , göz kararı lastiklerin havasını indirdim daha iyi oldu.ama yinede kayma var.. dikkat li kullanmak lazım..bide galiba arka balatalar değiyo ..
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
Hayırlı olsun...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
gule gule kullan lastıklerı degıstırırsen pırellı al arkadasım zat150 aldı cok memnun
optik1907 adlı üyeden alıntı
balataları değmesi hepsinde var bendede aynısını yapıyodu. 1000 km ye kadar yapar sonra düzelir yapçak hiçbişi yok... arasıra kaygan bi madde sürersen ses yapmaz mesela ben göğüslük parlatıcı spreyle diskleri siliyodum balatalar ses yapmıyodu... ama dikkat bu işlemi yaptıktan sonra ilk 2-3 fren kullanımında frenler zayıf oluyo sonra eski haline dönüyor.. bol rüzgarlar...
Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!
hayırlı olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun kardeş Güle Güle kullan bide dikkatli ol
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle..
hayırlı uğurlu olsun ...Kazasız belasız işallah
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)