Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Bahçelievlerde Feci Kaza..Düşen Motorcuyu Kamyon Ezmiş(Fotosuz)

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    :'(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

beyaz kangoo arac carpıp düşmesine sebeb olup kamyonun altına itmiş ve olay anında ölmüş arkadasım

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    [COLOR="Blue"]http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=zealsun

seyyah izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yoq
    ailesine başsağlığı dilerim :(
    görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...

ekşioğlu efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er_6n
    ALLAH RAHMET EYLESİN

erkin_125mt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125MT
    hepimizin başı sağolsun...
    yakınlarına da allah sabır versin:(

Motosikleti
    BMW R 1100 RT
    allah rahmet eylesin...motor işi satranç,daima en az 5 hamle sonrasını düşüneceksin,25 senedir motor kullanırım ama motora binmeyi bilmem derim,ne zaman artistlik yapmaya kalksam sonu hüsran olur,motorda artistlik olmaz,sonra hem kendiniz yada geride kalanlarınız üzülür...motordan bir kere düşülür....park promlemi yoktur az yakar,trafik sizi sıkmaz ve sakat kalmazsınız,iyi taraflarından biride budur

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    başımız sagolsun arkadaşlar diger arkadaşımın dedigi gibi motor kullanmak santranç oynamaktan farksız 4-5 hamle sonrasıı düşünmeklazım fakat burda kaza yapan ve bunu sonucunda hayatını kaybeden arkadaşımızın yapcagı pek birşey yok gibi görünüyor kimin aklına glebilirdiki o kangonun arkdaşımızı motordan düşürecegi ve arkadan gelen kamyonun onu ezecegi bazen nekadar dikkatli olursan oll işte olmuyor yakınlara allah dayanma gücü versin motorsiklet camıasınıda başı sagolsun ama o kamyonnun şoförünü 1-2 ay sonra hiçbirşey olmamış gibi dışarı çıkacakaya benim zoruma giden o yaa türkiye insan hayatı çook ucuz .... birde o kaçan kango onu bulmak için elimden birşey gelse keşçee ama şu mesajı bütün arkadaşalra dagıtıyom belki o kuryeye denk gelir de o adi kangonun plakasını felan verir.

MD den alıntı :
    Düzeltme : Lowflyer

Sabah evden çıktım bu saate kadar md ye giremedim.
    Tüm gün motor üstündeydim.
    Öğleden sonra arkadaşlar aradı. Öyle haberim oldu.
    Kaza yapan ben değilim!
    Entry34, umarım tanıdığım biri değilsindir ve şaka yapmıyorsundur.
    Umarım ortada böyle bir olay yoktur. Çünkü İsmail Mersinliye çok üzüldüm.
    Allah yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Düzeltme Lowflyer:
    İbrahim Mersin Arkdaşımızın kuzeni olan Immortalhuseyin in notunu da buraya ekliyorum

Arkadaşlar ben İbrahim Mersin'in kuzeniyim bende motorsiklet kullanıcısıyım 1,5 yıldır motora biniyorum.
    Kaza esnasında yandan vuran bir Beyaz Renault Kangoo marka araç var büyük ihtimalle ibrahimin motordan düşmesine sebep olan şerefsiz bu ki olaydan hemen sonra kaçmaya başlamış.Görgü tanıklarına göre 2 tane kurye arkadaşımız bu aracı Ataköy sapağına kadar takip etmiş fakat trafiğin rahat olduğu bir zaman olduğu için kaçmış.Eğer bu arkadaşlar sitede bize ulaşıyorlar ve bu mesajı okuyorlarsa lütfen o aracın plakasını bize bildirsinler.Ailesi olarak perişan bir haldeyiz elbette plaka bulununca alacağı ceza İbrahimi bize geri getirmeyecek ama en azından bu olayın sonucunda motorsikletleri bir oyuncak gibi gören korkutarak daha sonra arabada işaret edip bizlere gülen arkadaşlara bir ders olacaktır diye umuyorum.
    LÜTFEN ARKADAŞLAR BU OLAYI BİLDİĞİNİZ TÜM KURYE ARKADAŞLARA BİLDİRİNİZ BU KAZAYA SEBEP OLAN ŞEREFSİZİN HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASI İÇİN BİZE PLAKA SI LAZIM

huseyinerdogan44@hotmail.com
    05337161414

doganmersin, ibrahim Mersin in ağbisi.

selam ben 02 06 2006 tarihli motorsiklet kazasında vefat eden ib rahim mersin nin abisiyim kaza ile ilgili görgü tanığı varsa insaniyrt namına 0 532 266 71 46 nolu teleme ihbar yapsınlar cenazemiz 04 06 2006 tarinde saat 14 00 yeni bosna cemevinden kılınacak namazdan sonra avcılar mezarlığında defnedilecektir.Kardeşime çarpan ama bulunamayan beyaz kangoo aracın sahibi umarım benden beter olursun...

motorizebalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t1
    Kendimiz için değil bekliyenlerimiz için kurallara uyalım.ailesine sabırlar allah rahmet eylesin

GÜÇLÜ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 1100 XX 2006
    tüm istanbullu motorcu arkadaşların başı sağolsun yakınlarına allah sabır versin
    ali güçlü

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler