kader belki
kader belki
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
ölen arkadışımıza allah rahmet eylesin ve geride kalanlara allah sabır versin. bugun bende oranın ters yonunden geçiyordum. Malesef ben de gördüm olayı ve bir an gazdan ister istemez elimi çektiğimi hatırlıyorum ve beynimden kendim için ne senaryolar geçti. Arkadaslar cidden motor tutkusu ufacık bir ihmali ve ufacık bir dikkatsizliği kesinlikle kabul etmiyor. Kaza yerinden geçip gittikten sonra akşam eve dönerken çok sıcak olduğu için (ki bunu söylerken şu an utanıyorum) bende montumu çıkarıp sadece bir kaskla eve dönüyordum ve bir anda olan oldu siyah bir araba şeridime geçip beni bir anda yatırıverdi. Şu an bunlaruı yazarken kolumdaki asfalt yanıklarının acısını tahmin edemezsiniz. Allahtanki motorda ve kaportada bol sıyrıkla atlattım bu kazayı.Fakat sabah bunların olabileceği sadece rahmetli arkadaşımızı görünce aklıma gelmişti. Arkadaşlar tekrar ediyorum cidden motor kullanmak ne kadar tarifsiz bir zevkse bir o kadar da dikkat ve tedbir isteyen bir tutku. Ben atlattım bu bana ders oldu fakat o arkadaşıma 2. bir şans verilmedi. Mekanı cennet olsun inşallah...
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Tirevul kardeşim geçmiş olsun...ateş düştüğü yeri yakar...ne desek boş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han adlı üyeden alıntı
Sağol Metehan hocam valla ben kendimi unuttum da bu kazaların sonu nereye kadar? Ya üç kuruşluk zevkimizi kabusa dönüştürüyor bu şerefsizler. Ben metrelerce sürüklendim beni deviren durup bakmadı bile. Yaw bu memleket hani o anlatılan vefakar,yardımsever Türkler varya onların sanırdım. Meğer Yunanistan'da yaşıyormuşuz da haberimiz yok. Neyse...
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Allah rahmet eylesin,aman arkadaşlar her türlü olasılığı düşünerek sürelim bu mereti.
çok dikkat etmek lazım.. Yakınlarına baş sağlığı kendisine de Allah tan rahmet diliyorum.. umarım ki çok daha fazla kişinin canı yanmaz hayatı sönmez
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
herkese kazasız belasız sürüşler bi anlık dikkatsizlik hayatımıza mal olabilir dikkat
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
içim acıdı ya gece gece vallahi böyle olaylara ve kazalara çok sık olmaya başladı ve bunlar bizim duyduklarımız ve okuduklarımız bide bunlar dışında olan kazalr var..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sewenlerine allah sabır ihsaneylesin yaradan bizi tüm kötülüklerden korusun . . .
MD den alıntı :
Düzeltme : Lowflyer
Sabah evden çıktım bu saate kadar md ye giremedim.
Tüm gün motor üstündeydim.
Öğleden sonra arkadaşlar aradı. Öyle haberim oldu.
Kaza yapan ben değilim!
Entry34, umarım tanıdığım biri değilsindir ve şaka yapmıyorsundur.
Umarım ortada böyle bir olay yoktur. Çünkü İsmail Mersinliye çok üzüldüm.
Allah yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Düzeltme Lowflyer:
İbrahim Mersin Arkdaşımızın kuzeni olan Immortalhuseyin in notunu da buraya ekliyorum
Arkadaşlar ben İbrahim Mersin'in kuzeniyim bende motorsiklet kullanıcısıyım 1,5 yıldır motora biniyorum.
Kaza esnasında yandan vuran bir Beyaz Renault Kangoo marka araç var büyük ihtimalle ibrahimin motordan düşmesine sebep olan şerefsiz bu ki olaydan hemen sonra kaçmaya başlamış.Görgü tanıklarına göre 2 tane kurye arkadaşımız bu aracı Ataköy sapağına kadar takip etmiş fakat trafiğin rahat olduğu bir zaman olduğu için kaçmış.Eğer bu arkadaşlar sitede bize ulaşıyorlar ve bu mesajı okuyorlarsa lütfen o aracın plakasını bize bildirsinler.Ailesi olarak perişan bir haldeyiz elbette plaka bulununca alacağı ceza İbrahimi bize geri getirmeyecek ama en azından bu olayın sonucunda motorsikletleri bir oyuncak gibi gören korkutarak daha sonra arabada işaret edip bizlere gülen arkadaşlara bir ders olacaktır diye umuyorum.
LÜTFEN ARKADAŞLAR BU OLAYI BİLDİĞİNİZ TÜM KURYE ARKADAŞLARA BİLDİRİNİZ BU KAZAYA SEBEP OLAN ŞEREFSİZİN HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASI İÇİN BİZE PLAKA SI LAZIM
huseyinerdogan44@hotmail.com
05337161414
doganmersin, ibrahim Mersin in ağbisi.
selam ben 02 06 2006 tarihli motorsiklet kazasında vefat eden ib rahim mersin nin abisiyim kaza ile ilgili görgü tanığı varsa insaniyrt namına 0 532 266 71 46 nolu teleme ihbar yapsınlar cenazemiz 04 06 2006 tarinde saat 14 00 yeni bosna cemevinden kılınacak namazdan sonra avcılar mezarlığında defnedilecektir.Kardeşime çarpan ama bulunamayan beyaz kangoo aracın sahibi umarım benden beter olursun...
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
Haftaya güzel başlayamadık maalesef....
Merhum'a Allahtan Rahmet geride kalanlara da sabır dilemekten başka yapacak bir şey yok ne yazıkk ki.
Biraz daha dikkat ve az Sürat lüfen.
Selamlar,
Özer
Ard arda ölümlü kaza haberleri alıyoruz arkadaşa Tanrıdan rahmet diliyorum
çok çok ama çok üzüldüm içim parçalandı, onun için dua edeceğim umarım RABBIM o bağışlayıcılığı engin RABBIM onu affeder ve mekanını cennet eder,
Ailesi abisi geride kalan tüm sevdiklerine güç diliyorum.
Not: o Kangoo şoförü bulunursa benimde elimden bi iki bişi gelir inşallah,ibret olmalı onun yaptığı ve afişe edilmeli o bulunduğunda basına da. hadi kurye arkadaşlar madem takip ettiniz umarım plaka almışsınızdır hadi görelim sizi aslan parçaları.
Arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyoruz...Bulunamadımı bu şerefsiz katil adam..Şerefsiz kaza olabilir ama kaçmak o kişiyi yaralarıyla orada bırakmak...Çarpıp kaçanlar sizler en aşşağılık mahluklarsınız...Katilin ailesinden biri okuyorsa bu yazıyı şayet...Ulan oğlum sizlerde hiç aile namusu şerefi yokmu korkak tavuklar...İnsan sanız gidip bir başsağlığı dilersiniz..Sizin gibi pislikler yüzünden düşmanlıklar pekişiyor....
Çok acı...çok talihsiz kaza..Allah rahmet eylesin.Ailesinede sabırlar versin..
Öncelikle vefat eden arkadaşın yakınlarına sabır diliyorum. Umarım bu uzun süre duyacağımız son üzücü haber olur.
Kaza nasıl oldu anlatır mısın? Motorda çok yeni olduğum için tehlikeli durumların nasıl oluştuğu hakkında bilgi almak istiyorum.tirevul adlı üyeden alıntı
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
Bir melek daha ayrıldı aramızdan.O annesinin kuzusuydu.O babasının bir tane oğludu.Onu aldılar ellerinden hayatlarındaki en büyük acıyı yaşattılar onlara.Ne olur ölme demelerine bile fırsat vermedi o namusuz.oysa kimbilir daha neler yaşayacaktı hayatta.ailesiyle,dostlarıyla,sevgilisiyle...hayat ının baharında birdaha dönmemek üzere kayıp gitti annesinin yüreğinden.öylesine büyük bir acıki bu bir daha asla olamayacak yanımızda.hani derler ya ölenle ölünmez diye,asıl ölenle ölüyor insan belkide bin kere.çaresiz katlanmak gerek buna diyorum ama bu satırları yazarken ben bile inanmıyorum buna kaldıki o ana yüreği nasıl dayanacak bilmem bunca acıya.seni herkes çok özleyecek ibrahim.
Katilini bulabilmemiz için bütün herkesten yardım bekliyoruz.Lütfen görenler bilenler varsa abisi doğanın telefonunu arasın.Katil cezasını çekmeli ibrahimi bize geri veremesede başka ibrahimler bu şekilde ana yüreklerini yakmasın.
bir yıldız kaydı dün gece
ama bu sefer tam tersi
yer yüzünden gök yüzüne
adı ibrahim
gülen yüzü,parlayan gözleri,
binlerce yıl aydınlatacak bizleri
toprak onu istedi
ama o gök yüzünü sevdi
belki kanatları yoktu ama
o herzama bir melek kadar güzeldi
her gece bir öpücük yollayacak
rahat uyu anneciğim diye
ben her zaman buradayım diyecek
benim için sakın üzülme.
Yerin cennet olsun bebek yüzlüm. TEKİN ŞAHİN
ateş düştüğü yeri yakıyor!! başımız sağolsun geride kalanlara allah sabır versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)