allah rahmet eylesin.kimsenin başına gelmesin...
allah rahmet eylesin.kimsenin başına gelmesin...
B rh +(pozitif)
çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. keşke hiç kaza olmasa ya lütfen arkadaslar herzamankinden daha çok dikkat.
izmitte ben motoru aldığımdan beri (2,5 ay) 5 kişi motorcu dostumuz öldü. bu da işin acı tarafı.
Allah rahmet eylesin.
==============================
==============================
hep derler ya motorcular şöyle motorcular böyle.....
bakın adamın üzeri full koruma kask+eldiven+mont ama ya arkadakı gelen kamyonu kullanan öküzün beynı neredekı acaba...
adama hiç bişey olmaz emınım 2 ay yatar çıkar...
ALLAH RAHMET EYLESIN GERİDE KALANLARINA SABIR....
ALLAH HEPİNİZİ BÖYLE BİR SONDAN KORUSUN....
PEJO İLE 130 YAPTIM CBR125 LE 160 YAPTIM DIYEREK ÖVUNUNEN ARKADAŞLARA İTHAFTIR..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Offffff offf ya abi çok kötü oldum yaa Bunlar filmden kareler değil,gerçek hayattan kareler,hiç kimseyi öyle görmek istemem düşmanımı bile...Aman arkadaşlar herkes çok dikkatli olsun motor gerçektende arabaya nazaran daha tehlikeli...Bende her ne kadar motosiklet tutkunu olsamda bunu kabul etmek lazım,arabada öyle bi kaza olmazdı,adam arabanın üzerinden düşemezdi...Kask,mont herşey olsa da bu tür kazalar da maalesef işe yaramayabiliyor.Aman dikkat edin arkadaşlar bizim tutkumuz biraz tehlikeli bi tutku kabul etmek lazım...Allah rahmet eylesin,kalanlara dayanma gücü versin.Herkes bu gece bi fatihayı esirgememeli bence motorcu kardeşimizden,onun ölümü çok kötü oldu umarım öbür dünyada rahat eder...
allah rahmet eylesın allah sevdıklerıne sabır versın ne olur yavas arkadaslar kımseyı uzmeyelım
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
arkadaslar hepımızın başı sagolsun
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Allah Rahmet eylesin Ailesine allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
basımız sagolsun arkadaslar duyunca ıcım acıdı,lutfen daha dıkkatlı!!!!!!!!!!!!!!!!
kah cıkarım gokyuzune seyrederım alemı,kah ınerım yeryuzune seyreder alem benı
Allah rahmet eylesin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Allah rahmet eylesin.... Hepimizin başı saolsun....
Allah Rahmet Eylesin
[COLOR="Red"][B]Sevmek aldatmaksa durdurun dünyayı inecek var...[/B][/COLOR]
Ailesine ve yakınlarına sabır,merhuma da allahtan rahmet diliyorum;Mekanı cennet olsun.
FUSUR-35
Başımız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.
Daha dikkatli olalım günüzleri farlarımızı açık tutalım ve en önemlisi nasıl bi motora biniyo olursak olalım güvenlik ekipmanlarımız tam olsun
vefat eden arkadışımız için bgün siyah avatar koyuyorum
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Allah Rahmet Eylesin.lütfen Daha Dikkatli Olalim Ama Bitek Motor Kullanicilarinin Dikkatli Olmasi Gerekmiyor.araba Kullanan Arkadşlar Lütfen Sizde Dikkatli Olun.yollada üstümüze Gelmeyin....
Allah Rahmet eylesin ailesine başsağlığı dilerim
Hepimizin başı sağ olsun.Mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin Umarım böyle haberleri bir daha hiç duymayız ve yaşamayız
Allah Rahmet Eylesin
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Karşı şeritten geçerken gördüm. Kask ezilmişti. Korumanın yetersiz kaldığını görmek korkutucu.
Allah rahmet eylesin. Kazaya sebep olan sorumsuz sürücüleri de lanetliyorum.
Akşam o yoldan geçip eve gideceğim. Oradan geçişim sıkıntı ve üzüntü verici olacak.
ne yazıkki motor kazası sezonu acıldı.her boyle kaza duydugumda kahroluyorum.cok dikaktli olmak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)