Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
Hayırlı olsun çok güzel gozukuyor
Hayırlı olsun
Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun
duke 250 bildiğim kadar rosso 2 ile geliyor lastiği değiştirmeden önce bir bak derim
Deeplord Pirelli Rosso 2 var üzerinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
hayırlı ossun..
iyi durmuş, boy kilo kaç peki?
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah benim de almak için gün saydığım bi motor
Fiyat-bayii konusunda biraz daha bilgilendirebilir misiniz?
motoru hangı bayııden aldınız acaba? Plaka ve sıgorta fıyata dahıl mı?
Motorunuz hayirli olsun kazasiz belasiz surersiniz insallah bisi sorucaktim kac gundur ktmci abilerime kardeslerime yaziyorum ama cevap veren olmadi bu kaydirmali debriyaj 250 liklerinde var mi acaba merak ediyorum ?
çok güzelmiş keşke benim olsa
allah kazadan beladan nazardan esirgesin.
boy 175, kilo 78
hayırlı olsun. tekerin düz bassın inşallah.
hayırlıu olsun yakında bende alıcam ktm duke 250
Hayirlisi olsun baya olmus motoru alali, bu kadar ay kullaniyorsunuz genis acidan motoru degerlendirebilir misiniz acaba? Hizlanmasi, ivmelenmesi, uzun yoldaki rahati rahatsizligi cok sevinirim...
Duyurulduğu günden beri takibimde olan güzel bir motosiklet. Hayırlı uğurlu olsun.
hayirli ugurlu olsun kardedim bende bugun aldim tekerin duz bassin kazasiz belasiz kullan insallah ikinci motorum olarak bende bu tarz dusunuyorum baya hosuma gtti bu arada masallah nazar degmesin
Hayirli olsun,kask rahatsiz diyolardi,zamanla izlenimlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Tekeriniz duz bassin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)