abicim çok hoş bir makina. hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
live to ride, ride to live
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
sağol allah sanada nasip etsin
Hayırlı olsun... Güle güle kasasız belasız kullan...
Cüneyt Eralp
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...Fotoğraf koyarken boyutunu 640 x 480 pixel olarak ayarlarsan daha iyi olur...
süper makina......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mükemmel.. ama motosikleti bölümünde 97 suzuki intruder yazıyo..
CBR 600F Honda,
Hayırlı Olsun. Aynı Benim Motorum... Allah Kaza Bela Vermesin. Keyifli sürüşler dilerim. R&H
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
1 .o ebatı nasıl ayarlıycam bi yardım
2. haklısın ya değiştirmeyi unutmuşum özürr.
hayırlı olsun aslan parçası
rahmi tabi senin motorundan ama seninki daha az km de nasılsın adapazarını gezdinizmi problemsiz.
Sağ olasın Turgut. Evet Gezdik Herhangi bir problem olmadı saat:20.00'de evdeydik. Çok Süper Bir Gezi Oldu Bizim İçin. Şimdi Paşa ile Yeni bir gezi organizasyonuna başladık. KIYIKÖY... Gelirsin herhalde. Unutmadan Kontrol Panelinden Motor Bilgilerini güncellememişsin.mutluemlak adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
cok şugar motor
Süper süper.Allah kaza bela vermesin.Hayırlı olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
harika kazasız sürüşler dilerim.
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
ya benim bildiğim mutluemlak bu motordan sonra en az 3 motor değiştirdi yanlış mıyım acaba?
==============================
==============================
hayırlı olsun hayalimdeki racing lerden birisi allah kaza bela vermesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)