motor sanırım oluyo arkayada kalın teker olcak 130 yanak diolar bide jantları turuncu yapim mi hehehheheh
motor sanırım oluyo arkayada kalın teker olcak 130 yanak diolar bide jantları turuncu yapim mi hehehheheh
hehe, yap yap
sen bilirsin, senin zevkin
ciddi misin ya?çok sevindim walla. geziye yetişecek mi?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Bilmem o yetişsede ben onla gelemem ki :( sen başladın mı geldinmi bizim oraya ben işe gitmiyorumki izinliyim ya
geçmiş olsun kaskodan paranı alınca yaptırırsın afedersiniz öğle pis herifler varki araba ile ne biçim basıyorlar içkili içkili :@:S o yüzden dikkatli olmak lazımdestinyofrock adlı üyeden alıntı
neyse motorun hallolsun da, neyle geldiğin önemli değil. önemli olan gezmek
sorduğun soruyla ilgili pm atayım, konu dağılmasın.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
öncelikle çok geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın çok üzüldüm gerçekten
eğer sigorta yapmazda motorunu kendin yaptıracaksan mutlaka haberim olsun bu konuda baya yardımım dokunur sanırım tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
geçmiş olsun
Allah beterinden saklasın
ve insanların yaptığını da cok görmüyorum eğitimsiz ve yozlaşmış bir millet olduk çıktık
kader yeni gördüm topic iii....kuzenine ve sana çok çok geçmiş olsun... cana geleceğine mala galsinn.. bende cuma akşamı kaza geçirdim ama bende bişeyyok allahtan.. neler oluyor bize yaww... benim taksici şerefsizi ters yönden üzerime çaprazlama geldi... seni normal taksi sıkıştırdı aynı yerde ölüler falan offffff....
millet hani toplanmıyormuyduk.. istanbul bizi farketsin diyyyeeee.... sitenin yöneticileri uyuyormu.... o topic i güncel neden tutulmuyorrr...
HADİ MOTORCULAR TEK VÜCUT OLUYOR... şişirin şu topic ki de tarih ve zaman bilirlensin...
http://www.motosiklet.net/forum/show...V%FCcut+Oluyor
başkaları yüzünden kaza yapmayalım ....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
çok geçmiş olsun.
şunu belirtmek isterim eğer suç karşı taraftaysa bunu o arabanın trafik sigortası öder ama plakasını alamadıysan garanti sigorta denilen bi fon var.Oradan hasarını karşılıyorlar yani seni sıkıştıranın kim olduğunu bilmene gerek yok.Onemli olan tutulan tutanakta karşı tarafın suçlu olması.Bi de bunun için kaskonun olmasına gerek yok.Ustune düşmeni oneririm tekrar geçmiş olsun
Motor halloldu jantları turuncu yapıcam olurmu repsolüme
büyük geçmiş olsun
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
olma mı beeedestinyofrock adlı üyeden alıntı
hadi geçmiş olsun
geçmiş olsun. benim bugün haberim oldu. malum, devletin çarklarını rayına oturmakla meşgul olduğum için epeydir uzaktaydım siteden. çok çok çok geçmiş olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Cok cok gecmis olsun isallah bu son kaza olur allah kimsenin basina vermesin;
ben anlamiyorum bizim milletimiz niye boyle avrupa ya gore misafir perveriz cok iyiyiz ama ben hollanda da bulundum amerikada uzun zaman yasadim orada birakin motorsikleti bisikletli birini gorduklerin bile kolluyorlar cok dikkat ediyorlar bir yerde kaza olsa hemen helikopter bile indiriyorlar .Bizdeki 4 ayaklilar ulan ne diim sen niye sikistirirsin ne manasi var hic dusunmuyorlar mi allah korusun birsey olsa bunun vebali kime ?Sonra nasil yasican?; Adam motor yanicak onu birak yaralanmis elinde sigara var 4 ayakli git adamlara elleme motoru kaldir uzaklastir birilerini ara elinde ne sigarasi yanacaksiz hic kendini de mi dusunmuyorsun ;iste kaza oldurmez boyle artik cisim diyim onlar insani oldurur tekrar buyuk gecmis olsun kuzeninle sana acil sifalar dilerim boyle cisimlere de allahtan akil fikir vermisini....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)