Geçmiş olsun..
Motosiklet kazası öyle salak birşey ki, daha ne olduğunu anlamadan insan kendini yerde buluyor.
Geçmiş olsun..
Motosiklet kazası öyle salak birşey ki, daha ne olduğunu anlamadan insan kendini yerde buluyor.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Çok geçmiş olsun. Makinan yapılır, sizin sağlığınız yerinde olsun yeter
Çok geçmiş olsun.Umarız son olur...
çok geçmiş olsun
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
güzelcim geçmiş olsun yaaa..
bizde sapanca ya gelecekti bizi ekti diye sitem ediyorduk...
işe gidiyorsan havalimanında görürüm belki..
yapabileceğim bişi varsa söyle..
çok büyük geçmiş olsun
yapabilceğimiz bişey varsa haber ver
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
büyük geçmiş olsun dostum allah daha büyüklerinden korusun
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş İnşallah bu son kazan olur harbiden şu sigaralı adam ne mal adammış yaa
Unutmadan kuzeninede geçmiş olsun
CBR 125 R
geçmiş olsun
dün bende eyüp abiyi pamukkaleden denizliye götürüyodum tek şeritili bi yol gidiş geliş adam sollama yapıyor beni görüyor şeridine girmiyor sonra bana küfür ediyor pamukkale arbasıydı neymiş ben 90 le giderken yolumdan çıkıp yavaşlıcakmışım bu ne böle ya ayıp
Çok geçmiş olsun...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Kader çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
büyük geçmiş olsun ...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
sen de bizimle gelseydin bak böyle bişi olmicaktı belki de. neyse çok geçmiş olsun canım.Yine de ucuz atlatmışsınız.
büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
S&S
geçmiş olsun c.tesi akşamıda yeşilköyde konuşmuştuk sapanca gezisini gidicem demiştin.
neyse allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)