çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Ride your way
Kasko yok önemide yoklespaul_84 adlı üyeden alıntı
Dediğini yapabilirdim ama kumburgaz yolunda en sol şeritten birden yavaşlasamda araba gidicekti ve plakayı zaten alamadım yani ne şekilde olursa olsun olucağı varmış beni sıkıştırmaya başlama bitirme yok birden ani hareketle virajda bana yaklaşınca bende o sıra mıcırlara dalınca oldu olay zaten neyse geçti bitti bida olmasın sanırım 1 hafta motorsuzum ayağımı basamıyorum çünkü şişcrazy_devil adlı üyeden alıntı
Kazayı boşverip, "kaç basıyo bu?"cu tipler gelmedi mi?Veya "bende de mobilet var memlekette, yarışsak geçerim."ciler?
Sana da,motoruna da üzüldük, geçmiş olsun dedik, bu arada kuzenini de unutmayalım, ona da çok çok geçmiş olsun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13520
bu linkti sanırım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5551
bide bu var
geçmiş olsun ya üzüldük vallah bugün sapanca gezisinin dönüşünde tanker
bizimle resmen yarış yaptı biz 110cıvarı gittik tunel abiyle herif herhalde
120-130basıyordu adama yol verdik yoksa ezicekti bizi demek istediğim şu ayı çok yollarda
ya sen hiç canını sıkma, bu ülkede sinirleneceğin şey bitmez! ne bu magandalar biter, ne olay yerindeki odun vatandaş biter.
yaşandı bitti, ucuz atlattınız. çok şükür ikinizde de ciddi birşey yok. allah beterini vermesin.
kazalarda kasko illa ki şart değil aslında. çünkü önemli olan tutulan tutanakta ne yazdığı.ondan bahsedersen daha sağlıklı fikir yürütebiliriz. 8/8 adam suçlu bulunduysa zaten rahatlıkla masrafını tahsil edersin adamdan.
dediğim gibi, hiç üzülme. ikinizden birine bişey olmadı çok şükür. metanetli olmaya çalış.
ben hergün kaç kişiye küfrediyorum bir bilsen. bikaç gün önce 60 la giderken önüme bir motorcu arkadaş atladı benim de. kafasında kask falan yok, ekipman hak getire. durdum ama nası durdum bilmiyorum. hatta çarptım adama yumuşak bi şekilde. adam sadece pardon bilader dedi bana! hiçbirşey söylemedim, hiçbi hareket yapmadım. bastım devam ettim yoluma. çevredeki insanlar da şaşırdı, adam da şaşırdı. bazen hiçbişey söylememek daha iyi bir ders olabiliyo. üstelik kendin sinirlendiğinle ve kendine zarar verdiğinle kalıyosun.
en iyisi metanetli olmak, olaylara gülüp geçebilmek, yaşadığın şeyi kabullenmek ve o an daha beterini yaşamadığın için şükretmek.
başka türlü yaşanmaz bu ülkede
tekrar çok geçmiş olsun
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Yarın karakola gidilcek kumburgazda olduğu için kaza silivri karakolundan tutanağı alıcam honda bayiye teslim edicem inşallah olur hadi iyi geceler:(
inşallah hallolur, iyi haberlerini bekliyoruz
tekrar geçmiş olsun sana ve kuzenine.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Sizlere çok çok geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.
Ah şu sigara dikkatsizliği,zannedersem geçen yıldı afrika ülkelerinden birisiydi patlak petrol boru hattından petrol çalan yerel halkın bu iş esnasında sigara içmesi sonucu çıkan yangında 800 küsur ölü binlerce yaralı vardı.
işte size medeniyet cetveli.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
çok geçmiş olsun kardeşim...allah korumuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok çok geçmiş olsun. motorun da sen de en kısa zamanda yollara dönersiniz inşallah, bunu dert etme.
kaza yapacak olan motorcu statüsünden kaza yapmış motorcu statüsüne geçmiş oldun diye düşün
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
sana ve kuzenine geçmiş olsun umarım son kazanız olur.....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
kardeş geçmiş olsun
geçmiş olsun sana ve kuzenine. cana geleceğine mala gelsin gerisi boş en önemli şey sağlık.
Geçmiş olsun arkadaş. Vlad1462 linkler içn sn da teşekkürler.
Sadobey
Geçmiş olsun dest. her ikinize de geçmiş ollsun... en kısa zamanda yollara dönmeniz dileğiyle.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Dostum çok geçmiş olsun.
motorları sıkıştırmaya gelince bayan erkek farketmiyor aslında bizi arçtan sayan yokki.
Geçen hafta ben arabamla katıldım geziye tüm motorlar önümde .
Arkamdaki arç sollıcak elimle yavaşla anlamında işaret verdim ama dinlemedi ve beni solladı ve hemen önüme geri girmek zorunda kaldı çünki karşısı boş degil araçlar geliyordu.
yalnız benim önümde de arkadaşlarım vardı .nasıl bir daldı saga az daha önümdeki arkadaşımı biçiyordu.arkasından bende onu sollayıp dur dedim ve arabayı önüne kırdım.önce durdu sonra tüm motorcular farkedip yanıma doğru yaklaşınca öyle bir kaçış kaçtıki sormayın.bi süra kovaladım ama sonunda bizim motorlar tehlikeye giricegini düşünüp peşini bıraktık.ama yakalasaydık heralde ibret alem için iyi bir dayak atıcaktık.
benimde motorumda var arabamda var ama motor en küçükte olsa kollamaya çalışıyorum.
tekrar geçmiş olsun hep dikkatli olalım herzaman
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Büyük geçmiş olun, kız sen bayaada dikkatli kullanıyordun motoru; neese olacağı varmış, Allah hem beterinden hemde tekrarından saklasın. Üzüldüm hakkatten şimdi yaa. Sen ve kuzenin iyisiniz diimi?
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)