Sahte mi değil mi bilemem de sahte diye kanıtlamaya çalışanlarda bu arkadaşlardan akıllı değil. Olsa sizene olmasa sizene.
Sahte mi değil mi bilemem de sahte diye kanıtlamaya çalışanlarda bu arkadaşlardan akıllı değil. Olsa sizene olmasa sizene.
Sana gelsem ve "yardıma muhtacım bana para verir misin?" dersem ne yaparsın?
Önce bana bakarsın,eğer yardıma ihtiyacım var ise bu bellidir.Eğer seni kandırmak istiyorsam,buna izin vermek istemezsin.Günümüzde anlamsız yere yalan söylemek gibi durum sıklık kazandı.Ne yazık ki,o kadar yaygınlaştı ki adam hiçbir amaç ya da kazanç unsuru olmadan karşıdaki insanı(ları) kandırmak istiyor.
Birine para vermek ile,zaman vermek arasında fark yok bana göre.Birileri zaman ayırıp bu "sahte" motor alımını tebrik edecek,karşıdaki de kıs kıs gülecek öyle mi?Kimse enayi yerine konmak istemez.Ha,siz isteyebilirsiniz.O zaman saygı duyarım,herkesin hayattan aldığı keyif başkadır.Belki siz de keriz yerine konmaktan,öyle anılmaktan memnun kalıyorsunuzdur.
Şimdi formun değeri insanların bilgisi vs bir kenara. Hayatımızda bir çok mitoman insanlar var.1000 rr var yada yok o sorun değil. Asıl sorun zilyet sahibinin, sahibi olduğu maldaki kudretini tam olarak açıklayamamasıdır. Çekersin bir video akıllardaki tüm sorunlar kalkar. Bizelere videonda bir selam verirsin tüm diller kesilir saygı duyar. Bu ispat etmek değildir. Eğer ki siz 1000 rr ım var ve isviçre de yaşıyorum diyecek kadar açık ve belirleyici bir uslup kullanabiliyorsanız, biz forum sakinlerine de çeşitli olumlu olumsuz yorumlar yapabiliriz ama saygı çerçevesinde
. Şimdi ortadaki flu durumun sona ermesi adına yazdım. Sizinde tam 6-7 sayfa yazılan çizilenlere saygı adına bir video paylaşımı yapınız. Saygılarımla.
fake değilde photoshop galiba...
Seni tanımam etmem kardeşim. ilk motosikletin ise doğru bir karar vermemişsin. Allah seni kazadan beladan korusun. Çok tecrübeli olduğu halde bu motosikletlerle hayatını kaybeden çok insan oldu bu forumda umarım acemi şansın seni ayakta tutar. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Argadaşlar yanlış anlamayında feyk de olsa tringo gerçek de olsa tringo..Maliyeci değilim servet araştırması yapmıyorum...almışsa hayırlı olsun...dalga dubara peşindeyse de canı sağolsun...daha ne diyim hacılar...
Benim anlayamadigim bir konudur bu baslangic motoru... Kuzenim ilk motora Yamaha XT600E ile basladi bu gune kadar allaha cok sukur kazasi belasi olmadi 1000rr ve daha sonra r1 ile devam etti alakasiz bir sekilde.. Yani yurtdisinda adamin kullandigi yere bakin bide bizim turkiye sartlarina bakin motorlar 10 puan yayalar 5 puan.. Arkadasim allah kaza bela vermesin gule gule kullan.. Bende scooter ile basladim ilk kazami aldigim gun yapmistim sonra vazmi gectim hayir 3 gun ise bu beni kesmez demeye baslamistim.. Yani insanin gonlunde ne varsa birakinda onu yapsin hemen bir elestiri yagmuru.. Yuksek gucte bir motora binersen kesin olursun ya bu memlekette adam otobus duraginda beklerken oluyo.. Birakin herkez mutlu sekilde ....
ego tatminiyse şimdi burayı okuyup seviniyorsada eyvallah diyorum yani..bizi hayat trollemiş bir kardeşimiz düdüklemiş çok mu...
Valla konuyu okuyorumda neymis ya motor aldimi burda fotograf paylasmicaksin yada nal gibi bir nazar boncugu takicaksin.. KESKE BENIM OSSAAA
https://youtu.be/9X50tX-1iYc
Bende ilk motorum mt09 aldim diye konu actim bana kimse fake demedi kıskandım bak şimdi.
konuyu yeni gördüm ve yazılanları okudukça bir sonraki sayfada videosunu da göndermişdir deyip merakla tıkladım durdum ama nafile
biri de bu kaskın şahsa ait olduğunu doğrular nitelikte açıklama yapmış..
fakat kaskın duruşu ve fondaki sakinlik iyi bir fotoşop uygulaması havası veriyor..
zira kask ve motosikletin fotoğraflarını kolajlayıp tek karede klon ile kaskı selenin üzerine yerleştirebilirsiniz..
kaskı yerleştirirsiniz dedik ama gölgesini taşıyamazsınız ve deponun üzerinde kaskın bariz gölgesi bulunmakda vede motorun yerdeki gölgesi ile aynı açıdan almış ışığı yani bu fotoğraflar fotoşop değil..
eğer kask arkadaşa aitse motorda arkadaşın motorudur veya komşusunun,akrabasının motorudur-kaskıdır..fotolarda kendisinin olmamasını da anlayabiliriz, belki görüntü vermek istemiyordur..
sonuçta kimin olursa olsun sıfır motor hayırlı olsun..Allah kaza bela göstermesin..
dış güçlerin oyunları bunlar demek ki neymiş derin devlet burdada varmış boşverin böyle şeyleri uzatmanın bir gereği yok delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış sizinkisi de o hesap...
motorun üzerinde nanik yaparken de bir foto isterük yetmezse bilemem artık forum şurası başka ne ister...
ilgili videolar
https://www.youtube.com/watch?v=PRyNahRYPG0
Bende de Mv Agusta F4 var :D
İspat için walla billa dersem yeterli olur mu acaba :DDD
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)