bigün hp4 falan alsam size söylemem gizli saklı binerim yemin ederim :D
bigün hp4 falan alsam size söylemem gizli saklı binerim yemin ederim :D
AHAHAHAHAHAA
600rr ile başlama lüksüne sahip olman (cesaret demiyorum LÜKS) maddi imkanları ve MANTIĞI çerçevesinde küçük cc ile başlayan adamlara sizle de muhattap olunmuyor deme hakkını vermez. Burası forum çin malı olan da yazar 50cc'si olan da mopedi olan da.
Sizin gibi görgüsüzler de böyle malını afişe edip kendini kanıtlamaya çalışsın, kendini tatmin etsin. Bravo
Mobileti olan malını afişe edince bişe yok. Herifin teki s1000 alıp heycanla foruma yazınca auuvv ne auuv? Ne kadar ezik aşşağılık psikolojisinde ni milletsiniz ya?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Birader benim yazdıklarıma mi ilk sayfalardaki yorumlara ithafen mi yazdım bilmiyorum ama asıl ezik psikijosinde olan adam bence "küçük ccler kendi grubunda takilsin " diyen adamdır. Bu forumda r1 alıp konu açan adam da oldu, senin dediğin gibi mobiletine tup takip konu açan da. Hepsine girip hayırlı olsun dedik.
Motor ccsine göre adamliginin artacağını sanan adam aşağılıktir. Büyük pipi ve jip olayı var bildin mi ?
satıp evi bi h2 alıcam forumdan kimsenin yuzune bakmıycam ya pis fakirlerrr
Bilader seninki de dahil hepsine söyledim. Konuyu baştan ve önceki başlığından itibaren okursan eğer anlarsın ne demek istediğimi. Bi süre sonra insan sktir çekiyor haliyle. Kusura balma ama adam o bahsettiğin r1 alan ya da mobilete tüp takan adam gibi başlık açtı milletin cevaplar aynen şöyle; yalan,troll, fake, alamaz, madem aldın inandır, foto at, bu fotoyu beğenmedik başka at, hayırlı olsun diyen yok ha.. Tek tük. Çok mu matah birey bu bmw? Niye önüne gelen çamur atıyor? 100bin lira çok para mı allahınızı severseniz ya? Yapılan muamele yalancı muamelesi iken adam ters konuşunca kötü oldu bu sefer de, kusura bakma ama ben x motoru alcam bana yalancı muamelesi yapacaklar bi de takla at, amuda kalk falan dicekler ben de alayına söver giderim. Adam bmw aldı diye ne bu kıskançlık çekememezlik karaktersizlik? Ayıp be ayıp. Hayırlı olsun deyin geçin. Adam bu muamele yüxünden foruma girmiyor artık, bak işte fake çıktı diyolar. hadi gerçekten fake olda bile fake olduğunu bulunca madalya mo takıyorlar? Salak salak işler yapıyorlar kıskançlık çekememezlik kem göz... Hadi selametle
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
paranla rezil olmak bu olsa gerek.
FAKE !!!
şaka şaka hayırlı olsun .
fake ulan fake daha hala ne diretiyorsunuz böyle konu ve başlıkmı olurmuş
""Fake diyen arkadaslar buyrun BMW S 1000 RR kusura bakmayin ikinci kez ekliyorum""
FKardeşim silik silik konuşuyorsun ben Senelerdir ss motora biniyorum ve s1000rr alacak gücümde var bu forum genel anlamda küçük cc kullanıcılarına hitap ediyor ben bir defa katıldı küçük cc ler ile geziye gidince hakaret ettiler nerdeyse kıskanmaktan birde senin gibi ss sürmeye ne cesareti ne de parası olmayan forum da klavye erkekleri var adam açmış konuyu saçma sapan bi foto koymuş banane ister kanıtlasın ister kanıtlamasın ama forum fake dolu ve sen kim oluyorsun da bizlerin yaptığı Yorumları yorumluyorsun ? Al sen enduro nu vur kendini uzun yola 90 km HIZLA hayat sana güzel
Eğer fake değilse buldumcuk hastalığına yakalandığı kesin. Motosiklet üst düzey, psikoloji Çin malı skuter. Altı kaval üstü Şişhane. Tekeriniz düz bassın...
abi motor çok güzel 300 yapıyomu
Millet çekemiyor,hayırlı olsun demiyor diyen insanlar var.Komik.
Değerli insanlar,hepimiz yaşıyoruz.Hayatı iyi kötü tanıyoruz,dışarıda işlerimizi hallediyor,arkadaşlarımızın yüzlerine bakıyoruz.Size şöyle anlatayım çok sayıda insan gördüm,gerek yakın olarak tanıdım,gerek evine kadar gittim pazarlama yaptım.En görgüsüz olan adam bile bu saçmalığı yapmaz.İşi gücü vardır,neden yapsın.İnanmıyorlar ise de uğraşmaz.Yaşı 30-35 üzerinde bir adam zaten internetteki bu muhabbetleri sallamaz.Hadi diyelim Harun Taştan gibi bir çocuk var,babası sağlam falan o aldı bir tane.Emin olun kendi de fotoğrafta gözükür çeker.Çünkü amaç ilgi çekmek ise bunu baştan yapar.Ben fake değilim diye ağlayan birine herkes şüphe ile yaklaşır.
Bizim insanımız güzeldir.Çekemez falan da değildir.100 bin TL de çok büyük paradır evet.Oturduğumuz ev o kadar etmekte.Yıllık gelirimin hemen hemen 4 katı kadar bir para 100 bin TL.Senin için o kadar önemli olmayabilir bu para,doya doya ye inşallah,Allah daha çok versin.Ne diyelim yani.
İnsanlar,anlamsız yere birbirlerini ezme telaşında.Güya hava falan yapacaktı.Beceremedi.Tırstı kaçtı adam.Fake değilse de ilk defa böyle bir insan tanımış olurum,öğrenirim.Yalnız düşüncem gerçekten sahte olduğu.İyi pazarlar dilerim herkese.
Fake olup olmadığını anlamak için motor ile gittiği yerlerde foto çekip koymak lazım , + video şart. Bu ara ilk motorun s1000rr
birde saçmalama ayten capsi vardı ama şimdi bulamadım onu
yahu ne kadar meraklıyız birbirimize ithaflarda bulunmaya
hadi çıkın 2 gaz açın rüzgar kendinize getirir sizi rahatlayın biraz
yada benim gibi sabah sabah ayılmak için isle of man tt videolarına takılın
Kardesim yazdigim yorumun icine cuk diye kendini oturtmussun tebrik ederim. Insanlara gorgusuz demeden once kendi uslubuna bir bak. Kimse mali ile hava atmaya calismiyor. Sahip oldugum motosiklet Turkiyede en cok kiside bulunan en ucuz ve en kolay elde edilen 600cc ss motosiklettir. 250cc 15.000tl iken 22.000tl ye 600cc almak mi luks? Yorumum senin gibi seviyesizce insanlara saldiran kisiler icindi. Sen de ayni seyi yapmissin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
Senin gibi dengesiz yorum atan kisiler yuzunden insanlari bunaltiyorsunuz. Gereksiz yere munakasa ediyorsunuz. Genelleme yapmiyorum ama cogunuz boylesiniz. Insanlara saldirmadan seviyesiz kelimeler kullanmadan once kendi cumlelerine bir bak. Her yorumunda resmen "ben kompleksliyim" diye kendin bagiriyorsun. Biz mi sucluyuz simdi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)