Fake diyen arkadaslar buyrun BMW S 1000 RR kusura bakmayin ikinci kez ekliyorum
Reklamlar
-
Tamamen konudan bi haber biri olarak hayırlı uğurlu olsun diyorum, yorumlardan anladığım kadarıyla ilk motorun sanırım, başlangıç için fazlasıyla büyük ama alma imkanın varsa da ötesini fazla düşündürtmeyecek kadar fazlasıyla cezbedici bir makine, güle güle kullan
Reklamlar
-
Hayırlı olsun ustam. Allah kazasız belasız sürdürsün
-
-
Motorun üstündeki kask,dün konusunu aççmıştı nasıl diye http://www.motosiklet.net/forum/tebr...ekliyorum.html fake değil yani.Ayrıca evet yüksek cc başlamak iyi değil ama kişisel tercih aldıktan sonra bize düşen hayırlı olsun demektir.Bu kadar dalga geçmenize sebep bu motora ancak rüyada binecek olmanız mı acaba
-
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Motorun üstündeki kask,dün konusunu aççmıştı nasıl diye
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...ekliyorum.html fake değil yani.Ayrıca evet yüksek cc başlamak iyi değil ama kişisel tercih aldıktan sonra bize düşen hayırlı olsun demektir.Bu kadar dalga geçmenize sebep bu motora ancak rüyada binecek olmanız mı acaba
Bence yaptığın yorum cok yanlış. Kimsenin rüyasında binmeye gerek yok. Düzenli maaşı olan her insan gidip bu motoru paşa paşa alıp binebilir. Sadece kendilerine güvenmedikleri için alamıyorlardır. Üslubumuza dikkat edelim
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
O zaman sikinti yok bize saygi duymak duser umarim yakinda cenaze haberini almayiz diyorum. Allah kazalardan korusun demek istiyorum ama sonucunu az cok hayal ediyorum :/
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Bence yaptığın yorum cok yanlış. Kimsenin rüyasında binmeye gerek yok. Düzenli maaşı olan her insan gidip bu motoru paşa paşa alıp binebilir. Sadece kendilerine güvenmedikleri için alamıyorlardır. Üslubumuza dikkat edelim
Şimdi ben asgari ücret alıyorum ama maaşım "düzenli" yani zamanında saati şaşmadan tıkır tıkır yatıyor. Ben alabilirmiyim bundan? Desem? Kaç yıl aç susuz yaşamam gerekiyor? Kaç yıl deposuna benzin bile koymadan evimde bu motoru yatırmam gerekiyor? Bence "düzenli" den çok "iyi miktarda" maaşımın olması gerekiyor. Öyle mi?
Ayrıca @onurhand neden insanlara fakir diyon sen bakim? Aaa ama pardon fakir dememişsin rüyanızda binersiniz demişsin belki de cesaret edemeyeceğimizi düşündüğünden böyle demişsindir... Pardon..
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Ben yaptığım yoruma kendimi de katıyorum.Şu an bu motoru ancak rüyamda görürüm.Benim demek istediğim şu;konuyu açan kişi ben bmw s1000rr almak istiyorum diye başlığı açsaydı bende doğal olarak karşı çıkardım.Bu motorla başlamak büyük cesaret ister,şakaya gelmez Allah korusun ufak bir şeye bakar ölmek için.Ancak motor alınmış,bizim artık yapabilecek bir şeyimiz yok.Biz burada ne kadar dil döksekte gidip satacak hali yok almadan önce düşünmemiş şimdi mi düşünecek.Bu yüzden hayırlı olsun deyip geçerim,hakkında da hayırlısını dilerim.Bende motosiklete yeni başlayacak biri olarak mantıklı olan YBR 125 le başlamayı düşünüyorum nasip olursa.Yani benim savunduğum büyük cc ile de başlanır nolacak ya şeklinde değil kesinlikle.
-
Trol, fake diyen arkadaşlara kızma Tarhana. Sıfır tecrübeyle S1000RR alacak kadar ahmak olacağınızı düşünmek istemedikleri için öyle demişlerdir.
Neyse, Allah sevenlerinize sabır versin diyeyim şimdiden.
-
hala prim alıyomu yav bu konu
-
-
Tam yazacam bi gülme tutuyor yazamıyorum...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Tam yazacam bi gülme tutuyor yazamıyorum...
Yeni bir istihbarat geldi
Vol 4 geliyormuş yeni konu olarak
Vol 3 den bir kesit
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...man-oldum.html
-
Bunun gibi nicelerini kullandım ancak hiç biri bana ait değildi kardeşim konu arasında belirtmiştim . Bu tamamıyla sahsimin olduğu için ilk şeklinde yazdım. Tecrube tabiki var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
Sağol kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
He yav alıyor ama dert etme bir gün senide "ti" ye alırlar. Bu konu kadar olmasada. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Kardeş videosunu da çektim. Amacım sadece yalancı olmadığımı ispatlamak bunların derdi ne anlamadım yahu FORUM içler acısı yazık
-
Kardesim hayirli olsun, sen bakma o atip tutanlara. Bu forum ergen kesimden olusuyor genelde normal karsila. Bende bugun anladim ergen kaynadigini buranin.
Kedi uzanamadigi cigere mindar dermis. Birinin alip o motoru kullaniyor olmasi zorlarina gidiyor konusuyolar iste oyle.
-
Teşekkürler kardeşim. Dediğin gibi takmamali şimdi sanada catarlar yok ne alaka bilmem ne gibi şimdiden kusura bakma onların adına
-
ben 600 lük sıfır makina alabiliyoken çin malı 150cc bir motorla başladım ve bunda dahi ufak tefekde olsa kazalar düşme tehlikeleri atlattım ve bu yaptığım hataları 600cc de yapmıs olsaydım bu bende kalıcı bi hasar bırakıcakdı kaçkez dedim kendime e 5 de yetmiyor bu güç gitmiyor motor diye ama allahdan gitmiyormus motor üzerinde 120 km hız size hiç geliyor altımda 600cc olsaydı kesin son hızı kaç diye merakımdan tapa gaz gidecekdim iyiki düşük cc ile başlamısım
-
Sağolasın. Bende mondial Extreme Max var ve ilk motorum, biraz acemilik atayım istiyorum sonra nasipse sağlam bir enduro alacağım inşAllah.
-
07 Haziran 2015, 13:37
Konu sahibi arkadaş videosunu çekip yüklücem diyordu
ekliyememiş siteye bana özelden attı yükle diye=)
he birde ön fren konusunda limon gibi sıkınız dedi onunda videosunu attı
-
07 Haziran 2015, 14:33
Kardeşim Motorun Üstüne Bir Not İliştir.Motosiklet.net Yaz Birde Nickini Kimsede Şüphe Kalmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)