Kusura bakmayin aramizdaki bazi motosiklet tutkunu arkadaslar yok ciddiye almayin yok su trol fake bilmem ne gibi ithamlarda bulununca tekrar eklemek zorunda kaldim.
Kusura bakmayin aramizdaki bazi motosiklet tutkunu arkadaslar yok ciddiye almayin yok su trol fake bilmem ne gibi ithamlarda bulununca tekrar eklemek zorunda kaldim.
hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim. s1000rr da diğer spor makinalar gibi hatta bi tık belki daha iyidir. bu yüzden ilk motosikletiniz olmasına istinaden doğru tercih olmamasına rağmen yine de dikkatli hatta çok daha fazla dikkatli ve temkinli sürmeniz dileklerimle.
Hayırlı olsun hakını verebilirsiniz inş
Tesekkur ederim hocam tavsiyelerine harfiyen uyacagim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Tesekkur ederim. Elimizden geldigince artik o mu verecek ben mi bakicaz
Buyuyunce anlarsin.
Kaskı koymuş işte fake olmadığını göstermek için kaskıyla ilgili konu açmıştı Atatürk vardı kaskta, onu ispat niteliğinde koymuş.Hocam aslında sizle alakalı değil genelde 125-150 cc ile başlandığı için fake gibi geliyor.Sonuçta 1000'lik Bmw.Neden bu makinayla başladınız çok merak ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun çok dikkat edin.
Hacı ben fake olduğuna inanmıyorum ama diyelim ki fake adam belki hayal kuruyor alacam diye tartıyor neden bu kadar tersliyorsunuz? Kazasız sürüşler dilerim.
Almanya mı orası.
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Sevincimizi paylasalim dedik pişman oldum. Resimleri nasıl silebiliriz arkadaşlar
Kıskanma ne olur çalış seninde olur sonradan görme kro
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Onurhan kardeşim boşver adam olamamislar daha
s1000rr a binen biri forumda böyle bi başlık açarak paylaşım yapmaz. çünkü gelecek yorumları bilir
S 1000 r a binmek demek böyle birşey ne diyeyim ilginç vay memleketin haline. Yeri gelir S1000 e binersin yeri gelir scooter a binersin önemli olan adam olmak arkadaşım tecrübe kazandık işte demek ki uzak durmak lazım forumlardan vs
Plakayi goremedim kardeş, turkiyede boyle guzel yol,koy nerde var gitmeyi cok isterim
Isvicre burasi kardeş onu belirtmemişim kusura bakmayın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)