Arkadaşlar sapancaya gitmek için yola çıktım trafik ışıklarında arabanaın biri dallama adam arkadan gelip çaktı şükür motorla değildim araba ile geliyordum ama gelemedim kusura bakmayın arka göçtü içeriye birdahaki sefere inşallah
Arkadaşlar sapancaya gitmek için yola çıktım trafik ışıklarında arabanaın biri dallama adam arkadan gelip çaktı şükür motorla değildim araba ile geliyordum ama gelemedim kusura bakmayın arka göçtü içeriye birdahaki sefere inşallah
arabayla yaptıysan geçmiş olsun yok hem bişeyinde yokmuş umarım yoktur yani..
geçmiş olsun. iyi ki motorla yapmamışsın kazayı...
May the Force be with McLaren Mercedes
geçmiş olsun.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun....
geçmiş olsun kardeş benimde senden aşagakalır yanım yok bende sapancayagidecektim banada hanım çarptıbende gidemedim
geçmiş olsun!:...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
dostum geçmiş olsun makine tamir oluyorda insanın bir parçası bulunmuyor tekrar geçmiş olsun
Rüzgar gibi geçti
Hepiniz sağolun bende bişey yok çok şükür arabada var sadece ama eğlenceyi kaçırdım ona yanıyorum
Geçmiş olsun,Hafta sonu sürücülerinden sakınmak lazım.Bakarım şöföre oturuşuna direksiyon tutuşuna gidişine duruşuna hemen anlaşılıyor.Halk dilinde yeni gelin gibi derler.sen iyisindir inşallah.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)