hayırlı olsun güle güle kullan..
hayırlı olsun güle güle kullan..
hayırlı olsun bence sarı renk daha güzel
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hayırlı olsun keyifli sürüşler
Ride your way
Hayırlı olsun. Ama bende resimler açılmadı.
34 LY 495, hocam Scania cok güzelmiş. Cok kaliteli bir kamyon ya.. Sana da hayırlı yolculuklar. Max tonaj kaç taşıyor hocam bu makine ? 20-25 vardır heralde ? (ruhsat olarak diyorum. Yoksa 40 ton da bağlasan arkaya taşıyacağına eminim.)
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Hayırlı olsun,kazasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
yaaa gerçekten çok şirinmiş kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
KARAKIZ adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hayırlı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun kardeş. rüzgarın bol dengen sağlam olsun
La Havleeeee Bakın sizin için imzamı degiştirdim, a-ha!KARAKIZ adlı üyeden alıntı
Ustaoğlu bu Mondial'inkinde sadece siyah, gri ve kırmızı var, Sarı Asya'da var, sarı degilde ben acaba kırmızı mı alsam diye düşündüm bi, sonra siyahta karar kıldım.ustaoglu4840 adlı üyeden alıntı
Bu arada fotolar gözüküyo mu? Vlad1462 arkadaşımız göremiyomuş?
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullanman dileğiyle. yakın zamanda inşallah darısı başımıza..
hayırlı olsun, güzel güle kullan
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
kardeş iyi günlerde güle güle kullan
bu arada ben daha yenıyım burda fazla bılgımde yok resim nasıl koyabılıyoruz arkadaşlar
hayırlı olsun arkadaşım. kazasız ve dikkatli sürüşler dilerim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Allah hayırlı uğurlu ede, kaza bela vermeye, ehliyetsiz polislere yakalatmaya, yakalatsa da renkli kağıtların bir kaçına tav olanlarına denk getire, motoru bağlatmaya Ehuehuehuehuee
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)