arkadaşlar ne kadar dikkat etsemde bu dört tekerli hayvanlar yüzünden ölüyorduk
Reklamlar
-
Ben Almanya da ciddi bir kaza atlattım ama ondan ziyade 50cc Kreidler vardı bende yapılabilecek tüm çılgınlıkları yaptım onunla....Almanda da 50cc Motorbisikletler max 25km hız yapabilri ( yasa gereği ) ama rodaj sonrası zaten 45-50 yapıyor vede sağını solunu kurcaladınmı çıldırıyor o ufacık piston... Neyse onula birşey olmadı ama XJ750 Seca ile yaptığım kaza beni az daha öldürüyordu!!! Asla, Arkadaşlar geçti, Zaman yeter bende geçerim ve motorsikletinize güvenerek SARI ışığı geçmeyi kalkışmayın dostlar!! Çünkü aynı şekilde düşünüp ve yol nasıl olsa acılıyor diyerek hızını kesmeden sol trafik gelebiliyor!
Nice kazasız günlere,
Özer
Reklamlar
-
-
sağolasın dostum sanada acil şifalar diliyorum
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
10 Haziran 2006, 18:03
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Çok üzüldüm.....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
11 Haziran 2006, 12:52
geçmiş olsun
-
11 Haziran 2006, 13:17
geçmiş olsun arkadaşım.mala gelsin cana geleceğine boşver.
o öküz de o beyinle nasıl "tanınmış" biri olabilmiş ki oralarda.merak ettim doğrusu.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
11 Haziran 2006, 13:52
Demekki sadece bu tarz kazalar büyük şehirlerde olmuyormuş, ben bu iki ayaklıların sadece İstanbulda olduklarını sanıyordum, demekki her yerde varmışl, SANA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM, evdekiler bir müddet sonra alışır bu duruma kafanı yorma fazla, bizde gençken babamızdan az mı laf işitiyorduk, ama sonuçta hepsi unutuluyor,
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
-
11 Haziran 2006, 14:19
-
11 Haziran 2006, 18:05
Geçmiş olsun.Nedense aile büyüklerinde, her durumda küçükleri suçlama güdüsü oluyor malesef.Konu motor olunca önyargılar yüzünden daha da zor durumda kalabiliyoruz.Ama biz senin yanındayız, unutma
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
11 Haziran 2006, 18:39
Büyük geçmiş olsun örnek olacak bir kaza yapmışsın yol ayrımlarına gelirken aşırı derecede şüpheli, tetikte olmak gerekiyor. Yollar bilinçsiz sürücülerle dolu. Bak ama senin bilinçli olman tam korumalarla motorunu sürmen kazayı hafif atlatmanı sağlamış. Yok arkadaşlar bilemiyorum ben daha motor almadan gözüm korktu her dakika kaza haberleri okuyoruz hergün bir kardeşimiz daha kaza yapıyor. Geçen Devlet hastanesine işim düştü acildeki 10 kişiden 3-4 tanesi motosiklet sürücüsü. Berbere gittim benim berber kaza yapmış suratı tanınmaz halde yüzü, gözü şiş
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
11 Haziran 2006, 18:50
geçmiş olsun. ayrıca umarım evdekilerle aran düzelir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler