Abartmayın çarpıp kaçanlar,çarptığını dövmeye çalışanlar var.İnsanlık haline vermeniz gerekir bazı durumlarda.Geçmiş olsun...@hmedim adlı üyeden alıntı
Abartmayın çarpıp kaçanlar,çarptığını dövmeye çalışanlar var.İnsanlık haline vermeniz gerekir bazı durumlarda.Geçmiş olsun...@hmedim adlı üyeden alıntı
gecmiş olsun aynısını ben gecenlerdeyaşadım.ama şanslıydım 10 cm kala durabildim.buyuk gecmis olsun.neyseki benim olayımda sadece taksicinin sol yanağı ağrıdı.
Sevgili kardeşim geçmiş olsun ciddi bir şeyin olmaması sevindirici motosikletçi uyanık insandır özellikle motosiklet üzerindeyken bütün algılarımızı açık tutmalıyız neden düşüncesiz insan taklidi gerizekalıların hatalarının bedelini biz ödeyelimki... benzer bir olayı ben yaşadım önümdeki aracı sollarken u dönüşü yapacağını kestirebildim ve motosiklete sipin attırdım yoksa fren mesafem kısaydı yani kesin çarpardım veya düşerdim... sevgili arkadaşlarım benim sizlere naçizane bir önerim olacak km tecrübeniz ne olursa olsun motosiklet hakimiyetinizi boş alanlarda manevra ve akrobasi çalışarak geliştirin yalnız korumalarınız iyi olmalı bu şekilde bir çok olası kazadan kurtulma becerisi gelişecektir...lütfen söylediklerim yanlış anlaşılmasın bütün motosiklet tutkunlarına keyifli ve kazasız sürüşler dilerim
geçmiş olsun
şanslısınki bukadarla yırtmışsın,zararında karşılanıyo.allah daha beterinden saklasın.
trafikte magandalık yapanlara,kasti sıkıştıranlara nedesek azdır ama bu gibi durumlarda karşı tarafa bukadar yüklenmeye gerek yok.herifin ne öküzlüğü kalmış nede başka bişeyi.unutmayınki herzaman haklı taraf biz olmayabiliriz.kaza bu nede olsa.gaza gelen diğer arkadaşlar,lütfen bide kendinizi koyun o adamın yerine
geçmiş olsun
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
vlad1462 hiiiç olmadı motosikletçi herzaman haklıdırvlad1462 adlı üyeden alıntı
sanırım dilin sürçtü dimi
arkadaşın başlığı çok hoşuma gittiSelçuk1981 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ama bana sorarsan sana çarpan adam senin için korkuyor bişeyler yapmaya çalışıyorsa bazı hayvanlarla kıyaslarsan onun için sadece dikkatsiz bir inek demek yeterli. Gerçek hayvanlar arkadaşın bahsettiği tipler hatta dahada kötülleri var bir kuryeyi önce sıkıştırıp sonrasında özür dilemek yerine 5 kişi dövmeye çalışanlar gibi allahtan bir abimiz derslerini vermişti hatırlarsanızmotocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
dostum bunlari insanin duyasida goreside yasayisida inan kotu hissettiriyor aman dikkat et dostum boyle bir ulkede kedi kovalar gibi bakiyorlar motor kullananlara sana birsey olmamis allah korumus iyi gunler
Rüzgar gibi geçti
geçmiş olsun
May the Force be with McLaren Mercedes
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun arkadaşım.. Allah beterinden korusun.
FUSUR-35
burdanda geçmiş olsun diyeyim kardeşim Allah beterinden saklasın
CBR 125 R
H@S@N adlı üyeden alıntı
sağol kardeşim allah hepinizden razı olsun
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
geçmiş olsun... motor önemli değil... önemli olan sensin Allah'tan sana bir şey olmamış...
tekrar geçmiş olsun...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Dostum çok geçmiş. Sıkma Canını Allah daha beterinden sakınsın.
Büyük geçmiş olsun,
Evet düşük hız diyerek kask eldiven vs unsurların gözardı ediyoruz zaman zaman! Fakat 50-60km hız dahi ciddi yaralanmalara neden olabilecek kadar yüksek.
Kazasız belasız diyelim yinede...
Selamlar,
Özer
sağolun hepiniz
haklısın arkadaşım koruma ve ehliyetim idi beni orda haklı duruma düşüren yoksa aksi takdirde neolacağını düşünmek bile istemiyorumÖzer adlı üyeden alıntı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)