İlk ve muhtemelen son motorum "honda today"
Reklamlar
-
Öncelikle motosikletiniz hayırlı olsun.
Bir bayan olarak motosiklet sürenlerin özgüvenlerine hep hayran olmuşumdur, çünkü malum burası Türkiyeinsan kılığına bürünmüş hayvan çok.
Son motorunuz olayına bende katılmıyorum, insan bir şeye ulaştıktan sonra daha iyisine ulaşmaya çalışan bir varlıktır ( yada en azından ben öyleyim )
İlk motosikletim 100 cc bir cup'tu aldıktan 4 ay sonra satıp şuan'ki motorun Mondial Drift'i aldım alalı 4 - 5 ay oldu bugün maddi imkanım yeterli olsa inanın değiştiririm ve daha yüksek bir CC'ye geçerim. Bunun sebebi motosikletimi sevmemem yada bana problem çıkarması değil bunun tek sebebi maymun iştahı
Reklamlar
-
Genellikle sahipleri seçme uyanıklardan fırsatçılardandır. Buna rağmen 2000 TL'ye iyi bulmuşsunuz.
-
İyi günlerde kullanın.
Ben de ilk chopper ımı kullandığımda sizin gibi düşünüyordum (Hoş hala öyle düşünüyorum). Yine de değişiklik yapıp commuter e geçtim. Sizde de olacak!
Keyifli sürüşler.
-
capoverde adlı üyeden alıntı
İyi günlerde kullanın.
Ben de ilk chopper ımı kullandığımda sizin gibi düşünüyordum (Hoş hala öyle düşünüyorum). Yine de değişiklik yapıp commuter e geçtim. Sizde de olacak!
Keyifli sürüşler.
Kesinlikle yüksek cc li ve vitesli bir motora geçmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Ama bunu satmadan bir kenarda tutarak.
-
60 ı geçmeyen motor sürmek çok büyük risk. Geçenlerde bir arkadaşımın artçısı olarak 125 CC ile gezinti yaptık. Ömrümden ömür gitti. Tırların sağında kalıyoruz, otobüsler arkamıza girip selektör yapıyor, ilerde açıklık var gaz açıp giremiyoruz falan. Kabus kabus. Motosiket en az 250 CC olacak ben onu bilir onu söylerim. Ha yemek dağıtıyorsanız mahalle arasında bittabi today lazım. Yahut yazlıkda şıpıdak terlikle plaja inip gelirken. Aksi halde hayati risk taşıyan işler.
-
04 Ağustos 2017, 15:30
Bu konu başlığı açan kız, bu konuyu açtıktan sonra, muhtemelen 3 ay içerisinde honda today'ı terkeder, daha iyisini bulur. İlk aşklar çabuk bitermiş.
-
04 Ağustos 2017, 15:35
ceydamer adlı üyeden alıntı
Bu konu başlığı açan kız, bu konuyu açtıktan sonra, muhtemelen 3 ay içerisinde honda today'ı terkeder, daha iyisini bulur. İlk aşklar çabuk bitermiş.
tabi bütün aşklar daha iyisini bulana kadar
-
04 Ağustos 2017, 15:40
Aspava38 adlı üyeden alıntı
tabi bütün aşklar daha iyisini bulana kadar
Katılmıyorum.
-
04 Ağustos 2017, 16:41
-
04 Ağustos 2017, 16:44
Katılmıyorum.
Ve ceyda konuştu hoşgeldin kayıp balık nemo
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
04 Ağustos 2017, 16:50
smtpulsar150 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun dikkatli kullan bence en güzel aksesuar ayna ya bi küçük şal motor rengine uygun arka sepeti kullanmayacaksan küçük çiçek sepeti(yapay)
on numara olur bide naza boncuğu o iş tamam
Kızım olursa ona bisiklet aldığımda söz yapcam böyle ;)
-
04 Ağustos 2017, 16:52
Kızım olursa ona bisiklet aldığımda söz yapcam böyle ;)
olur inşallah
-
04 Ağustos 2017, 16:56
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Ve ceyda konuştu
hoşgeldin kayıp balık nemo
Ve halil cevapladı... Unutulmamak ve seni hala buralarda bulabilmek güzel
Neler var yok yokluğumdan beri
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
olur inşallah
Şaka bi yana zevkli bir öneri. Ama ben kendimi bunlar için pek bi yaşlı hissediyorum
-
04 Ağustos 2017, 17:05
Ve halil cevapladı... Unutulmamak ve seni hala buralarda bulabilmek güzel
Neler var yok yokluğumdan beri
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Şaka bi yana zevkli bir öneri. Ama ben kendimi bunlar için pek bi yaşlı hissediyorum
sorması ayıptır yaş kaç ve yani 30 üzeri olsa motor hevesi için tebrik edilesi bi yaş
-
04 Ağustos 2017, 17:12
sorması ayıptır yaş kaç ve yani 30 üzeri olsa motor hevesi için tebrik edilesi bi yaş
Tebriklerini iki - üç yıl sonra memnüniyetle kabul edeceğim demek.
Bana göre sorulması ayıp bir soru Değil.
-
04 Ağustos 2017, 17:31
Tebriklerini iki - üç yıl sonra memnüniyetle kabul edeceğim demek.
Bana göre sorulması ayıp bir soru Değil.
o zaman yaşlı hissedecek bi durum yok yolun yarısı bile değil bence çoçuğunun yerine kendi motoruna uygula çok tatlı olur ya komple maviye boyatmalı böle pembe falan standart kaçar turkuaz renkde on numara olur acizane tavsiyelerim herşeyden önemlisi 50 cc de olsa aman gözünü sevem ekipmansız binme
-
04 Ağustos 2017, 17:34
o zaman yaşlı hissedecek bi durum yok yolun yarısı bile değil
bence çoçuğunun yerine kendi motoruna uygula çok tatlı olur ya komple maviye boyatmalı böle pembe falan standart kaçar turkuaz renkde on numara olur acizane tavsiyelerim
herşeyden önemlisi 50 cc de olsa aman gözünü sevem ekipmansız binme
Şu anki motorum 50 cc değil.o ilk idi.
-
07 Ağustos 2017, 08:58
Şu anki motorum 50 cc değil.o ilk idi.
hangi motoru kullanıyorsun
-
11 Ağustos 2017, 13:53
hangi motoru kullanıyorsun
Hero pleasure
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)