Wauw çok şekilmiş kardeş hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dileğimle. Tekerin düz bassın
Wauw çok şekilmiş kardeş hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dileğimle. Tekerin düz bassın
hayırlı uğurlu olsun maşallah allah nazardan ve kazadan korusun
maşallah hayırlı uğurlu olsun kardeşim çok güzel makine. Allah ayarsızların nazarından ve dilinden korusun seni ;)
Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. inşallah daha iyilerini Allahım size nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
bayide gördüm hoşuma gitti inceledim araştırdım. yakıtı ideal fiyatı çok uçuk kaçık değil su sebepten tercih ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
teşekkür ederim.
mt 07 ile arada 2 bin lira vardı ama 13 ps de güç farkı var. bu biraz daha kaslı ben 1.90 100 kilo adamım bu bile küçük kaldı ama almış olduk.
Kazasız,belasız kullanın ustad.Gecen gun sizin motorun sarısını gordum,durup 10 dk inceledim.
abs yok ve 10 ps daha az güce sahip motor xj6 dediğin.ve aradaki fark 2000tl değerdi hondaya. ayrıca hondanın tüm modelleri zaten japonyada üretilmiyor herşeyin farkındayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------
Teşekkür ederim. Sıra da kask var kardeşim yavaş yavaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Teşekkür ederim. 100 km 5 lt ortalaması var şuan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Rüzgarı gayet iyi yiyorsun kardeşim ön cam taktıktan sonra ne değişecek ondan sonra tekrar yazarım
Kazasız,belasız kullan kardeşim...Çok Güzel duruyor...
öncelikle teşekkür ederim.
rüzgar konusuna girmeyelim hiç. gerçekten iyi rüzgar yiyor. ön cam taktıktan sonra tekrar değerlendireceğim.
yakıt olarak şuan 100 km 5 lt ölçüyor.
oturma pozisyonu güzel hem tek hem artçılı yorucu gelmedi bana ama kişiden kişiye değişebilir.
Hala yok onu neden almadın bunu neden almadın. Adam almış almış, hayırlı olsun demeyi bilmiyor musun? Çok fesat iğrenç bir millet olduk.
XJ6 daha üstünmüş. Nesi üstün? ABS siz oluşu mu, Honda 4 yıl garanti verirken Yamahanın 2 yıl garantisi mi? Yoksa öndeki ani kontralarla baş edemeyen berbat amortisörleri mi? Mantıklı yorum yapın mantıklı
Haco hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inş. Çalınmaması dileğiyle
Bazen bazı insanlara, bazen bazı insanların yaptıklarına, bazen bazı insanların yaptığı yorumlara "he" deyip geçmek lazım.
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli rüzgarlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Kazasız belasız inşallah.çok hoş makina
Hocam öncelikle hayırlı olsun Hayalimdeki motoru almışsınız dün gördüm sizi çevreyolun yaylayolu kavşağından motosiklet harika, bana göre bu motosikletin jx6 ya göre tercih edilmesinin sebebi jx6 ya göre daha dik durması tekrar hayırlı olsun.
Biz burada tecrubemizle insanlar kötü motor almasin diye ugrasiyoruz, siz neyin çekememezliğindesiniz? Ben buradaki bircok arkadasin yaşindan daha fazla, 600 cc ve üzeri büyük motosiklet sahibi oldum.yaklaşık 1 milyon km yol yaptim bir sezon yarıştım, california superbike school sertifikasina sahibim
siz hala gelmiş, yorumlarimi yadirgiyorsunuz, yadirgayanlarda 250 cc ve alti motosiklet kullanicilari yada yeni buyuk motora gecmis kullanicilar.
Marka fanatikligine gerek yok, ayni sekildede kendi malim altin en iyisi benim kullandigim zihniyetinide birakin,
Mesela ben 2015 r6 mi sattim 2015 1000rr aldim. Ama r6 nin parca ve iscilik kalitesi hondada yok, ayni sekilde boya kalitesi,motorun ustune oturdugunuzda hissediyorsunuz.
Cbr 650 cok kalitesiz, parcalari boyasi, frenleri kotu, xj6 dan her konuda kotu, titresimli basarisiz bir motor, dandik uzakdoğu isciligi.
Ha deseler fiyati 5 bin tl daha ucuz , ozaman mantikli,ama bu fiyat bi makinaya kesinlikle verilmez.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu paraya alınabilecek en güzel motosikletlerden bir tanesi.24.000 küsür TL ye 4 silindir hem de Honda motosiklet daha ne olsun.Bir kaç yıl sonra bende naked tarzını denemek istiyorum.Benim de KTM 390,Yamaha MT-07 ve Honda CB650 F seçeneklerim arasında.Özellikle siyah rengi çok hoşuma gidiyor.Sanırım yakıt tüketimi öyle korktuğum kadar yok.
Hala sacmalamaya devam ediyorsun.adam almis is bitmis neyin pesindesin sen.istersen 100milyon km yap kim sana fikrini sordu?bir insanin kucuk cc motor surmesi hicbir seyden anlamadigini gostermez.tercihini gosterir
Arkadaşlar boşverin gereksiz polemiğe girmeyelim forumda. herkes istediği hayalini kurduğu motora binsin herkese saygım var sağolun. ben 1 milyon km de yapmadım yarışa da girmedim cahilim biraz. demek ki hondadan daha iyi işi bilen insanlar varmış aramızda öğrenmiş olduk
Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Teşekkür ederim kardeşim.
Yaa tüh niye bunu aldınız, tank alsaydınız keşke her açıdan daha sağlam ve güvenli :( yazık. Hayırlı uğurlu olsun maşallah, kask ile beraber kesilmesi zor bir kilit alın bence ;)
Bırakın yukarıda ki konuşsun.. Adam CBR650F alanlara demediğini bırakmadı.. Zamanında çıldırttı milleti.. Boş muhabbet.. Şimdide CB650F'e aynısını yapıyor.. Kendi reklamını yapmaktan başka ne iş biliyor acaba.. Egoist midir nedir ? Ben ben ben ben bilirim.. Git başka yerde bil.. Sana kalsın.. Yeter gerçekten..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)