Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Beyaz Meleğim Cb650f :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Wauw çok şekilmiş kardeş hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dileğimle. Tekerin düz bassın
    darkoffate bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsunda, XJ6 gibi her açıdan üstün bir makina varken, üstelik daha uygun fiyata, bu Japon üretimi bile olmayan hilkat garibesini almak çok iyi bir fikir olmamış.
    Sana ne arkadasim adamin keyfinin kahyasi misin?sana fikrini mi sordu?bu saatten sonra bize hayirli olsun demek duser.nasil garip insanlar toplulugu oldu burasi ya

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hayırlı uğurlu olsun maşallah allah nazardan ve kazadan korusun
    darkoffate bunu beğendi.

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    maşallah hayırlı uğurlu olsun kardeşim çok güzel makine. Allah ayarsızların nazarından ve dilinden korusun seni ;)

darkoffate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda Cbr 250r - 2015 Honda Cb650f
    Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. inşallah daha iyilerini Allahım size nasip etsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Alıntı ///MPOWER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ALLAH yolunu açık etsin kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Sonrasında ise CBR 250 den sonra neden naked tercih ettin? bütçe vs mi?
    bayide gördüm hoşuma gitti inceledim araştırdım. yakıtı ideal fiyatı çok uçuk kaçık değil su sebepten tercih ettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, neden mt 07 geçmediniz 4 silindir için mi?
    teşekkür ederim.
    mt 07 ile arada 2 bin lira vardı ama 13 ps de güç farkı var. bu biraz daha kaslı ben 1.90 100 kilo adamım bu bile küçük kaldı ama almış olduk.

Motosikleti
    Duke200
    Kazasız,belasız kullanın ustad.Gecen gun sizin motorun sarısını gordum,durup 10 dk inceledim.
    darkoffate bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsunda, XJ6 gibi her açıdan üstün bir makina varken, üstelik daha uygun fiyata, bu Japon üretimi bile olmayan hilkat garibesini almak çok iyi bir fikir olmamış.
    abs yok ve 10 ps daha az güce sahip motor xj6 dediğin.ve aradaki fark 2000tl değerdi hondaya. ayrıca hondanın tüm modelleri zaten japonyada üretilmiyor herşeyin farkındayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

Alıntı Sado39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Ls2 biraz abes kaçmış.
    Teşekkür ederim. Sıra da kask var kardeşim yavaş yavaş

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok tatlı. maşallah.
    bütün renkleri de güzel. sarısı, mavi kırmızı olanı.

yakıtı nedir hocam?
    Teşekkür ederim. 100 km 5 lt ortalaması var şuan

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Alıntı hayabussa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 250 ile bunun arasındaki rüzgar koruması farkı ne kadar, yani rüzgar yüzde kaç daha fazla etkiliyor?
    Rüzgarı gayet iyi yiyorsun kardeşim ön cam taktıktan sonra ne değişecek ondan sonra tekrar yazarım

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    makina taş taş

Motosikleti
    Yamaha MT 125
    Kazasız,belasız kullan kardeşim...Çok Güzel duruyor...

Motosikleti
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski bir Cbr 250 kullanıcı olarak merak ettiklerim:

Öncelikli rüzgar ile savaşma oranı ve sürücünün maruz kaldığı rüzgar miktarı ne alemde.

Yakıtını vakit geçtikçe ölçersiniz.

Son hızı da aynı şekilde, henüz erken.

Oturumu Cbr Ye göre çok rahat görünüyor.

Hayirli olsun, tekerinize taş değmesin.
    öncelikle teşekkür ederim.
    rüzgar konusuna girmeyelim hiç. gerçekten iyi rüzgar yiyor. ön cam taktıktan sonra tekrar değerlendireceğim.
    yakıt olarak şuan 100 km 5 lt ölçüyor.
    oturma pozisyonu güzel hem tek hem artçılı yorucu gelmedi bana ama kişiden kişiye değişebilir.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hala yok onu neden almadın bunu neden almadın. Adam almış almış, hayırlı olsun demeyi bilmiyor musun? Çok fesat iğrenç bir millet olduk.

XJ6 daha üstünmüş. Nesi üstün? ABS siz oluşu mu, Honda 4 yıl garanti verirken Yamahanın 2 yıl garantisi mi? Yoksa öndeki ani kontralarla baş edemeyen berbat amortisörleri mi? Mantıklı yorum yapın mantıklı

Haco hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inş. Çalınmaması dileğiyle
    Ucka, darkoffate, Volki34 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bazen bazı insanlara, bazen bazı insanların yaptıklarına, bazen bazı insanların yaptığı yorumlara "he" deyip geçmek lazım.

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli rüzgarlar
    darkoffate ve Mitoqondri bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Kazasız belasız inşallah.çok hoş makina

hardmusty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR125>, Yamaha R25> Honda CBR650R
    Hocam öncelikle hayırlı olsun Hayalimdeki motoru almışsınız dün gördüm sizi çevreyolun yaylayolu kavşağından motosiklet harika, bana göre bu motosikletin jx6 ya göre tercih edilmesinin sebebi jx6 ya göre daha dik durması tekrar hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana ne arkadasim adamin keyfinin kahyasi misin?sana fikrini mi sordu?bu saatten sonra bize hayirli olsun demek duser.nasil garip insanlar toplulugu oldu burasi ya
    Biz burada tecrubemizle insanlar kötü motor almasin diye ugrasiyoruz, siz neyin çekememezliğindesiniz? Ben buradaki bircok arkadasin yaşindan daha fazla, 600 cc ve üzeri büyük motosiklet sahibi oldum.yaklaşık 1 milyon km yol yaptim bir sezon yarıştım, california superbike school sertifikasina sahibim
    siz hala gelmiş, yorumlarimi yadirgiyorsunuz, yadirgayanlarda 250 cc ve alti motosiklet kullanicilari yada yeni buyuk motora gecmis kullanicilar.

Marka fanatikligine gerek yok, ayni sekildede kendi malim altin en iyisi benim kullandigim zihniyetinide birakin,

Mesela ben 2015 r6 mi sattim 2015 1000rr aldim. Ama r6 nin parca ve iscilik kalitesi hondada yok, ayni sekilde boya kalitesi,motorun ustune oturdugunuzda hissediyorsunuz.

Cbr 650 cok kalitesiz, parcalari boyasi, frenleri kotu, xj6 dan her konuda kotu, titresimli basarisiz bir motor, dandik uzakdoğu isciligi.

Ha deseler fiyati 5 bin tl daha ucuz , ozaman mantikli,ama bu fiyat bi makinaya kesinlikle verilmez.
    rebirth bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu paraya alınabilecek en güzel motosikletlerden bir tanesi.24.000 küsür TL ye 4 silindir hem de Honda motosiklet daha ne olsun.Bir kaç yıl sonra bende naked tarzını denemek istiyorum.Benim de KTM 390,Yamaha MT-07 ve Honda CB650 F seçeneklerim arasında.Özellikle siyah rengi çok hoşuma gidiyor.Sanırım yakıt tüketimi öyle korktuğum kadar yok.

Hala sacmalamaya devam ediyorsun.adam almis is bitmis neyin pesindesin sen.istersen 100milyon km yap kim sana fikrini sordu?bir insanin kucuk cc motor surmesi hicbir seyden anlamadigini gostermez.tercihini gosterir
    Mitoqondri bunu beğendi.

Motosikleti
    Arkadaşlar boşverin gereksiz polemiğe girmeyelim forumda. herkes istediği hayalini kurduğu motora binsin herkese saygım var sağolun. ben 1 milyon km de yapmadım yarışa da girmedim cahilim biraz. demek ki hondadan daha iyi işi bilen insanlar varmış aramızda öğrenmiş olduk
    Saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Alıntı hardmusty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle hayırlı olsun Hayalimdeki motoru almışsınız dün gördüm sizi çevreyolun yaylayolu kavşağından motosiklet harika, bana göre bu motosikletin jx6 ya göre tercih edilmesinin sebebi jx6 ya göre daha dik durması tekrar hayırlı olsun.
    Teşekkür ederim kardeşim.

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaa tüh niye bunu aldınız, tank alsaydınız keşke her açıdan daha sağlam ve güvenli :( yazık. Hayırlı uğurlu olsun maşallah, kask ile beraber kesilmesi zor bir kilit alın bence ;)
    darkoffate bunu beğendi.

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bırakın yukarıda ki konuşsun.. Adam CBR650F alanlara demediğini bırakmadı.. Zamanında çıldırttı milleti.. Boş muhabbet.. Şimdide CB650F'e aynısını yapıyor.. Kendi reklamını yapmaktan başka ne iş biliyor acaba.. Egoist midir nedir ? Ben ben ben ben bilirim.. Git başka yerde bil.. Sana kalsın.. Yeter gerçekten..
    darkoffate, umuttuna, Shamy ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)