dun aksam hafıf alkolluydum .motoru calıstrdım vıtese taktım debrajdan elımı pat ıdye bıraktım ve motor altımdan fırladı yerlerde.dedımya talıhsızlık .belkıde alkolun etsı
dun aksam hafıf alkolluydum .motoru calıstrdım vıtese taktım debrajdan elımı pat ıdye bıraktım ve motor altımdan fırladı yerlerde.dedımya talıhsızlık .belkıde alkolun etsı
abi kendininde dediğin gibi talihsizlik deyil o alkolden sinirlerin gevşemiş ayarlayamamışsın çekme hızını ALKOLÜN ETKİSİDİR %100
hem alkollüyüm diyorsun hem de talihsizlik
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Geçmiş olsun... Demek ki neymiş motor ALKOL ile çalışmazmıııışşşş....
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Motor neydi sorması ayıp !
Vitesli motorun debriyajının elden olduğunu öğrendim
gecmıs olsun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
geçmiş olsun.Alkol insana keyif verir ama motosiklet kadar değil.ikiside birarada olmas..
SAKAL adlı üyeden alıntı
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
abi o kadar söylüyoruz alkollü araç kullanmayınnn
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
abi nick e baksana EŞŞEK kadar er5 yazıyoMengu16 adlı üyeden alıntı
Bence talihli kaza olmuş bu. O kafayla orada düşmeyip TIR altına girseydin o zaman talihsiz olurdu.
Bunun talihsizlik olmadığı kesin... Ne olduğu belli de işte arkadaşlar sessiz kalmış nezaketlerinden. Gezilerde ellerinde rakı kadehleri biralar ile çekilmiş resimlerin sahipleri de okur bu topic'i inşallah. "Bana bişey olmaz" mantığı çok yanlış ama işte malesef anlamıyorlar.
Not: beni ilgilendiren kısmı alkollü motora binip kendine hasar vermesi değil, alkollü olarak motora binip bana veya sevdiklerime hasar vermesi. Şiddetle kınıyorum. Hafif alkol ağır alkol yok, alkollü motora binmeye hakkıon yok. Ne yasalarda ne de vicdanlarda. Benim kardeşime anama babama kazayla çarpsan da az alkollüydüm elimden kaçmış pardon desen sonra da burada alkollüydüm adama çarpmışım desen olur mu? Allah senin gibilere akıl fikir versin. Amin.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
sakal inanmicaksin ama arka frende sag ayaktaSAKAL adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
geçmiş olsun motorda hasar fln warmı?_?
CBR 600F Honda,
kaza yapmışsın geçmiş olsun ama alkollüyken motor sürmek çok büyük bir yanlış dikkat et derim ben
Kask tak!
geçmiş olsun dostum umarım tekrarını yaşamazsın, lütfen fazla alkollü kullanma.
mt.izmir den selamlar.
o kadarda biliyoruz yaw.Sen edirneden mi ben edirneliyimtoocold adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun abi
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
KesinlikleKhutuck adlı üyeden alıntı
+1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)