Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasiz uzun km lerin olsun
Allah kaza bela vermesin. Kaskın altındaki sırt çantasımı güzel bişeye benziyoo süngerli filan 😃
hayırlı olsun,Allah kazasız süreşler versin.
her ne kadar chopper makine kullansamda bu modeli beğeniyorum güzel alet,güle güle kullanın.
hayırlı olsun tekerine taş değmesin.
Hayirli olsun kazasiz belasiz. 125 den 250 cc ye gecis cok mantikli degil. Biraz daha bekleyip kışın sezon olmadigi zaman uygun fiyatli temiz bir diversion yada mt07 baksaydiniz bence daha iyi olurdu. R25 kisa surede yetmeyecek size. Gerçi zarar etmez, seneye zammi gorunce okutup kar edersiniz.
Herkese tesekkurler arkadaslar. Motoru bir tanidigimdan 305 km de 13850 aldim 2015 model . 250cc e gecis icin mukkemmel bence cunku cbr in 3 kati hizda cok iyi ivmelenmesi olan bir motor. Egitimim ve bilincim geregi tabikide diversionf gibi 4 silindir bi motorada gecebilirdim fakat boylesi daha saglikli hayat uzun acelem yok
Koltugu rahat oturusu kalipli iseniz cbr gibi biraz daha yuksek rahatca 400km kadar geldim 4 saat kadar surdu rodajda oldugumdan 90 100 ile geldim. Gazi sabir tutmaktan bilegim agridi 1 saatte bir ama uzun yol yapilir cokta sikinti degil. 2 eksisi var bu yonde biri aynalar cok iyi degil. 2. Ise yakiti 4 5 litre ama bu hiza deger bi yakiti var.
Burayı r25 blogum olarak kullanmak istiyorum, zamanla neler yaşadım vs. yazıcam buraya fotolarla
Şuan 1230 km motor, 1600 km e kadar rodaj var. 1000 bakımı 120 tl tuttu. f1 stop bağlamak garantiden düşürürmüş bağlatamadım. Lastikler ve koruma takozu mayıs 10 da halledicem. Cbr 125r a göre İstanbul trafiğinde r25 nasıla gelirsek. Aslında kıvraklıgı aradan geçmesi daha zor değil aksine daha kolay. Büyük motor gorunumu oldugu için insanlar daha saygılı ve yol veriyorlar. Sesi daha çok duyuluyor. Araçlardan daha hizli olmaniz kesinlikle güvenliğiniz için iyi. Egzoz çift silindir patlaması patırdaması yapıyor aragazda Aynalar trafik için tehlikeli yarı yarıya göstermiyor. Vites devir uyarı ışıgı var beyaz led (r6da olan teknoloji) bunu ayarladım. Ve en büyük olayı rodajda oldugumdan en fazla 100 gidiyorum cogunlukla 80 90 ve trafik. 4 litreden aşağı yakmıyor genelde 4.1 4.2 felan. 100 üzeri 14k devir yada tapagaz giderseniz 6 litre kadar yakar Birde viraj alması çok iyi motosiklet sanki viraj için tasarlanmış
hayırlı olsun kardeşim ya bu motorlar hız durum nasıl peki
Teşekkürler, blog açmadan anlasam ilk nargile sonra r25 üzerine açıcam zaten. Bilinmeyen bilgileri insanlara ulaştırmayı seviyorum az biraz anlatımda kasarım heralde ama blog açmayı 1-2 kere denedim beceremedim :D Hız durumunu şöyle anlatıyım hyosung gtr250r grubunda birinin r25 yorumunu görmüştüm. Hyo kadar hızlanması yok arka fren iyi vs diye sallıyordu. Ona yazdıgımı buraya aktarıyım ' r25 e hızlanması hızı kotu denmez yukarda Allah var ' çift silindir başka birşey ya. 14k devir çeviren bu alet çok güzel hızlanıyor deneyimsiz ellerde yada umursamaz ruh hallerinde çok tehlikeli. Frenler honda cbr 125r-250r a göre çok daha iyi (IRC lastik ile) Bu arada kronik 2 sorunu çıktı aslında sorun değil durum demek lazım. Bazen 2-3. viteste 40 ile giderken bi zıııınggg sesi geliyor (servisler sorun değil sadece motordan kronik bir ses oldugunu söyledi) zaten 50 e felan çıkınca gidiyor ufacık birşey. Birde arka frenden hafif bir ses geliyor (benle alakasız tüm tanıdıgım r25 kullancılarında mevcut, sanki disk bitmiş gibi, fren yapısından biraz km artsın geçer dedi yetkili servisler) Artçı selesi rahatmış kız arkadaşım ' cbr ın babaannesi kaşar bu çok rahatmış yaa' diyerek bilgi verdi bana
Gördüğünüz gibi oturuşum nerdeyse cbr gibi, ayaklıkları biraz daha yüksekte ama bir racing pozisyonu de
Aynı olayları bende yaşıyorum şuanda hyosung alıcaktım ama her önüme gelen yamaha r25 diye diye bezdirdi beni sele boyundan ötürü istemiyordum ama sanırım bende r25 alıcam. Yakıt konusu biraz sıkıntı iyi yakıyor ama iyi yanlarıda fazlasıyla var
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Kesinlikle r25 al şaşma fikrinden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)