Dün biladerin 2 haftadır başımın etini yemesine dayanamayıp honda marmaris bayine gittik ve cbf 250 için kapora bıraktık bu gün kredi işlemleri başlıyacak krediyi OYAKBANK tan aldık..7100 anahtar teslim oyak 5850 kredi verdi 150 ytl masrafı var bide motoru 580 ytl ye kasko yapmak zorunda olduklarını sölediler ..
Neyse sora tekrar hondaya gittik el sıkıştık ..Ha bu arada baktım fransız kalıyolar ...Motorun yanında bişi yokmu dedim
yok dediler çin motorları bile kask veriyo deyince ok kask verelim dediler...Bende yoooo yemez kask scooteri kurtarır deyip ordaki kalite bi belliğe yazıldım ..çok pahalı onu veremeyiz deyince aldığım motorunda pahalı bir motor olduğunu hatırlattım , sağolsun ikna oldular ve bide bellik verdiler...
Bu arada 100 ytl kapora verip el sıkıştık satış sözleşmesi yapıldı sözleşmeye ..satış bitmiştir ..gelecek hiç bir fiat artışı motoa yansıtılmayacaktır diye imzalı kaşeli bide ek madde eklettim ...Bilader çok heyecanlı bi şekilde motoru teslim almayı bekliyo..
Niye bu motoru tercih ettik
1- vitesli
2-servisi uzun yıllardır var.
3-2. elde çabuk satılan bir motor.
4-Marmaris şartlarında beni her istediğim yere götürür
5-biladerle baya uzun uzun hyosung gt 250 yide düşündük ama burda servisi olmadığından eledik
Motora plaka takılmadan teslim almayı düşünmediğimizden koruma demiri sipariş ettim teslim alırken üstünde motor koruma demiride olacak
Ahada karayılan