gülegüle kullan izlenimlerini bizimle paylaşmanı bekleriz kazasız sürüşler dilerim
gülegüle kullan izlenimlerini bizimle paylaşmanı bekleriz kazasız sürüşler dilerim
şu marmaris'teki bayi/servis olayını bugün aydınlığa kavuşturmayı planlıyorum Barış Abi. bu arada tekrar tebrikler hayırlı olsun
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Hayırlısı olsun kazasız belasız günler dilerim gülegüle kullan....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
kazasız belasız ıyı gunlerde kullan
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
hayılı olsun...
allah tekerini düz bastırsın...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
En çok seni tebrik ederim .Hayırlı olsun, darısı başımıza
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaaa.....
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
crato hehe geç kaldın ben gittim bu gün motorlar gelmiş iki adaet chopper 650 cc bbiri siyah biri mavi 1 tane 250 cc lik chopper 2 tane gt250 biri kırmızı biri siyah hatta siyaha şöle bi bindim baktım ama hala bi yazı yok
sağolun arkadaşlar Allah size daha iyisini nasip etsin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı uğurlu olsun.En çok tebrikler sana
hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
abicim hayırlı olsun kazasız belasız kullanışlar
izlenimleri bekliyoruz diyoruz ama hiç göremedik sanki
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hayırlı olsun barıs abi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
heyooo heyooo heyooo çok güzeeellll güle güle kullannnn
...............
5000e bırakıyorsanız ben alıyım ama ben ankaradayımozaktasi adlı üyeden alıntı
Ya benim alacağım motordan gitmiş almış ya. Benim en cok begendigim modeli bu. Bana da kısmet olur inşallah.. Hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler diliyorum..
En çok sana tebrik olsun bakalım kazasız belasız sürüşler.
Ancak görebildim kara yılanı..
Hayırlı, Uğurlu olsun ve kazasız belasız günlere diyelim bu noktada.
Yakışıklı bir Motosiklet almışsınız
Selamlar,
Özer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)